קינוחיםמתכונים מובחרים לאפליקציהעוגיות

מתכון פחזניות קלות ומנצחות

הגיע הזמן לקינוח האולטימטיבי האהוב! פחזניות קלות שהכי כיף להכין וכיף יותר לאכול, מכינים עם מלית רכה ומלטפת של קצפת או קרם וניל או פטיסייר. פחזניות במתכון קל וקליל שלא מצריכות הרבה השקעה אבל גם לא מתפשרות בטעם, הכי טוב לתת לאורחים ורק לצפות איך שהם נאנחים מאושר!

 

מתכון באדיבות: הילה סמוכי רשתי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: מתכון פחזניות קלות ומנצחות

מצרכים 

1 כוס חלב
2 כפות סוכר
1 סוכר וניל
100 גר’ חמאה
כוס קמח
4 ביצים M


אופן הכנה 

  • בסיר קטן לחמם חלב, סוכר, סוכר וניל וחמאה, נביא לרתיחה ולערבב להמסת הסוכר והחמאה.
  • להנמיך להבה ומוסיפים כוס קמח, תוך כדי ערבוב ובהדרגה, עד שנהיה גוש בצק שיתנתק מדפנות הסיר.
  • להעביר את גוש הבצק לקערת מיקסר לצנן מעט. מוסיפים ביצים ונטרוף טוב טוב במיקסר עם וו גיטרה.
  • להעביר את תערובת הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב, לזלף על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
  • לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות את הפחזניות כ-30 דקות, תלוי בתנור.
  • נחכה לצינון מוחלט של הפחזניות, לחתוך לרוחב ולמלא בקרם פטיסייר / קצפת. ניתן גם לטבול את הפחזניות בשוקולד מומס.

שאלות ותשובות

שאלה: איזה כוס משתמשים במתכון?
תשובה: כל המדידות הן בכוס מדידה אוניברסלית.

שאלה: במה אפשר להמיר את החמאה?
תשובה: להמיר 100 גר’ חמאה בחצי כוס שמן, יוצא מוצלח מאוד.

שאלה: אפייה רגילה או טורבו?
תשובה: עדיף טורבו הוא מייבש אותם אבל אם אין טורבו אפייה רגילה 180 מעלות.

שאלה: מה זה לצנן את הבצק?
תשובה: לקרר לפני הוספת הביצים שלא יקרשו לנו.

שאלה: איזה מילוי שמים?
תשובה: אני מכינה קרם וניל או קרם פטיסייר. ניתן לגוון עם כל מילוי מלוח או מתוק.

 תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • רונית חכמון עמירה : יוצא נהדר עם שמן הנה לפניכם”
  • שני שירה : כך יצא לי .יש שיפור כי הם לא עלו כ”כ”

עוד מתכונים מבוקשים:

מתכון פחזניות קלות ומנצחות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

תגובות 2

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker