בסיר קטן לחמם חלב, סוכר, סוכר וניל וחמאה, להביא לרתיחה ולערבב עד להמסת הסוכר והחמאה.
מנמיכים את הלהבה ומוסיפים כוס קמח, תוך כדי ערבוב ובהדרגה, עד שנהיה גוש בצק שיתנתק מדפנות הסיר.
להעביר את גוש הבצק לקערת מיקסר ולצנן מעט.
מוסיפים ביצים וטורפים טוב טוב במיקסר עם וו גיטרה.
להעביר את תערובת הבצק לשקית זילוף עם צנתר כוכב, ולזלף על גבי תבנית מרופדת בנייר אפייה.
לחמם תנור ל-180 מעלות ולאפות את הפחזניות כ-30 דקות, תלוי בתנור.
לאחר צינון מוחלט של הפחזניות לחתוך לרוחב ולמלא בקרם פטיסייר / קצפת. - ניתן גם לטבול את הפחזניות בשוקולד מומס.