| |

עוגת תפוחים טארט קלילה וטעימה

שילוב מדוייק של קינמון, תפוחים טריים, ובצק פריך. מתכון מעולה לעוגת תפוחים קלילה, לא מתוקה מדי, והכי טעימה שיש!
בהשראת: רויטל זניש
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
עוגת תפוחים

מתכון מהיר וקל להכנה לעוגת תפוחים הכי טעימה שיש!

קינוח קליל, לא מתוק מדי, עם המון תפוחים טריים וטעמי קינמון שמפזרים ריח בכל הבית עוד מהתנור. עוגה שפשוט כיף להכין, צ'יק צ'ק והיא כבר מוכנה ואתם מסודרים לשבת.

 

ספר המתכונים של רויטל זניש

עוגת תפוחים
צילום: רויטל זניש

למה באמת כדאי לכם: עוגת תפוחים

  • עוגה הכי קלילה ואוורירית : עוגת תפוחים לא מתוקה מדי, עם המון טעמים ממכרים שרוצים עוד ועוד.
  • עוגה קלה להכנה : לא יותר מ20 דקות!
  • עוגה מרשימה, שמושכת את העיניים ומעוררת ציפייה לאכילתה.

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

עוגת תפוחים

עוגת תפוחים טארט קלילה וטעימה

שילוב מדוייק של קינמון, תפוחים טריים, ובצק פריך. מתכון מעולה לעוגת תפוחים קלילה, לא מתוקה מדי, והכי טעימה שיש!
ציון 4.50 על ידי 6 דירוגים
לדרג
זמן הכנה: 30 דקות
זמן בישול/אפייה: 30 דקות
סה״כ זמן: 1 hour
באדיבות: רויטל זניש

ציוד

תבנית בקוטר 24

המצרכים

לבצק:

  • 340 גרם קמח (2 כוסות וחצי)
  • 200 גרם חמאה/ מחמאה/נטורינה קרה
  • 100 גרם אבקת סוכר (3 כפות גדושות)
  • 1 ביצה

למלית התפוחים:

  • 8 תפוחים (מזן גרנד סמית)
  • 70 גרם סוכר חום
  • 1 כף קינמון
  • 2 כפות קורנפלור
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 70 גרם אגוזי מלך קצוצים גס (חצי כוס )

אופן ההכנה

הכנת בצק פריך:

  • שמים במעבד מזון קמח, חמאה חתוכה לקוביות ואבקת סוכר ומעבדים לפירורים גסים.
  • מוסיפים ביצה ומעבדים עוד כחצי דקה עד שמקבלים גוש בצק.
  • מחלקים את הבצק ל - 2/3 ו 1/3.
  • עובדים עם 2 ניירות אפייה מקמחים קלות
  • את נייר האפייה, מרדדים 2/3 לעלה בקוטר גדול מהתבנית ונעזרים בנייר האפיה
  • כדי להפוך את הבצק על התבנית .
  • מהדקים היטב את הבצק לבסיס ולדפנות וחותכים את שאריות הבצק מעל הדפנות.
  • דוקרים את בסיס הבצק עם מזלג ושמים במקפיא חצי שעה.
  • את 1/3 הבצק הנותר עוטפים בניילון נצמד
  • ושומרים במקרר.
  • מחממים תנור לחום 180 מעלות ואופים
  • את הבצק ל 15 דקות אפייה חלקית
  • עם נייר אפיה ומעל מפזרת שעועית או חומוס לא מבושל. ( אפיייה עיורת)
  • מוציאים מהתנור

הכנת המלית:

  • קולפים את התפוחים, מוציאים את הליבה וחותכים לקוביות.
  • מוסיפים מיץ מחצי לימון, את הקינמון,
  • סוכר, סוכר וניל, קורנפלור מערבבים הכל בקערה.
  • מעבירים את המלית התפוחים על הטארט מפזרים מעל אגוזי מלך קצוצים
  • בעזרת מגרדת גסה מגררים את ה 1/3 הבצק ששמרנו במקרר לפירורים גסים
  • מעל התפוחים מפזרים מעל כף סוכר חום
  • אופים את הטארט עוד כ - 30 דקות עד שהפירורים מזהיבים ומוכנים.
  • העוגה נשמרת בטמפרטורת החדר
  • ניתן להגיש עם כדור גלידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:

"איזה עוגה מעולה!"
איריס ג'רבי

עוגת תפוחים טארט
צילום: רויטל זניש

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

 

מתכון הזה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגות פירות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: Revital Zenish | מוזמנים לעקוב מקור: Revital Zenish | מוזמנים לעקוב באינסטגרם: @revitalze | להזמנות: ⭐ עולם שלם של טעמים ⭐☎️ 0507788150

Similar Posts

4.50 from 6 votes (6 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements