מתכון באדיבות: מרי קוגן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: אוראו מצופה שוקולד במילוי חמאת בוטנים
מצרכים
עוגיית אוראו
עוגיית ריסס
שוקולד
אגוזי ברס או שוקולד מריר מגורד (אפשרות לפיזור)
אופן הכנה
- לוקחים עוגיית אוראו ופותחים לשניים
- באמצע נשים עוגיית ריסס
- שופכים שוקולד מומס מעל ומקפיאים לחמש דקות בלבד
- אפשר לפזר לפני שמכניסים למקפיא אגוזי ברס או שוקולד מריר מגורד
שאלות ותשובות
שאלה: מה זה עוגיית ריסס?
תשובה: זה באריזה כתומה. זה עוגיית חמאת בוטנים מצופה בשוקולד חלב. כזאת.
שאלה: באיזה תבנית השתמשת אבל ?
תשובה: אין שימוש בתבנית;) את מניחה את העוגיות אוראו על נייר אפיה , ואז טובלת בתוך קערה של שוקולד מומס מניחה שוב על נייר אפיה ומכניסה חמש דקות למקפיא.
שאלה: איזה שוקולד שמת מעל?
תשובה: שוקולד חלב בציפוי מסביב.
שאלה: אחרי שמכינים העוגיות צריך להיות במקפיא או במקרר?
תשובה: במקרר.
שאלה: להוסיף שמנת לציפוי שוקולד?
תשובה: אם רוצים לצפות עם שמנת צריך ממש מעט שמנת כדי הגנאש יהיה סמיך מאוד ואז רק יוכל להתקשות יחסית, לכן עדיף מומס בלי כלום.
תמונות ותגובות מהגולשים:
- פיביאו כהן : "ממש טעים אי אפשר להפסיק לאכול! תודה מרי על שילוב מדהים".
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגיות מגולגלות ב 5 דקות!
- מתכון: אוזני המן פרג
- מתכון: עוגיות נוטלה בעשר דקות
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!