עוגיותפרווה

עוגיות תמרים פרווה

עוגיות כאלו עוד לא טעמתם! לא עוד מתכון מגולגלות משעמם, קבלו עוגיות תמרים שהן מעדן אמיתי שנמסות בפה ואתם נמסים איתם מהטעם. עוגיות מוכנות בקלי קלות מבצק מנצח שמשנה את המשחק, תתכוננו להתמכר!

מתכון באדיבות: אביבה ג’רופי – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגיות תמרים פרווה

מצרכים 

קילו קמח
2 ביצים
2 אבקת אפיה
2 וניל
חצי כוס סוכר
2 מחמאה ( אפשר חמאה אם לא רוצים)
חצי כוס מיץ תפוזים
4 טיפות של מי ורדים (לא יותר)


אופן הכנה 

  • ללוש לבצק ולמלות במה שרוצים ! בתמונה המילוי הוא תמרים וממרח שחר פרווה
  • להזהר לא לשים יותר מידיי קמח הבצק צריך להיות רך מאוד ורצוי לתת לנוח כחצי שעה במקרר לפני שממלאים אותו
  • אופים 180 מעלות עד שמזהיב , כחצי שעה בערך

שאלות ותשובות

שאלה: חותכים את העוגיות לפני אפיה או אחרי?
תשובה: חותכים חלקית (לא עד הסוף) לפני אפייה

שאלה: האם מתבקש לחרוץ לפני האפיה?
תשובה: כן לחרוץ לפני האפייה

שאלה: לגבי מי ורדים , מאיפה אפשר להשיג כאלה?
תשובה: כל חנות של תבלינים מוכרת כזה

שאלה: כמה רולדות יוצאות מהבצק?
תשובה: יוצא חמש רולדות

שאלה: כמה מחמאה צריך?  של 200 גרם כל אחת?
תשובה: כן

שאלה: האם במתכון אפשר לוותר על מי ורדים?
תשובה:  כן אפשר אבל לשים במקום תמצית וניל זה מאוד מוסיף לטעם

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • מנאל אד: הכנתי ויצאו טעימות, תודה!

 

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגיות תמרים פרווה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker