| | |

עוגיות בריאות עם טחינה ושיבולת שועל

עוגיות קלות להכנה המקבלות מרקם קראנצ'י חלומי עם חווית טעמים מענגת בכל ביס קטנטן מבלי רגשות אשמה
בהשראת: חני קונאשוילי
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
עוגיות בריאות

כולנו אוהבים את עוגיות הבריאות שאפשר לאכול ולהתענג עליהן בכמויות מבלי רגשות אשמה נלווים!

קבלו מתכון לעוגיות בריאות מדהימות בשילוב טעמים מושלם של טחינה, שיבולת שועל, חומציות ואגוזי מלך מפנקים.

עוגיות קלות להכנה המקבלות מרקם קראנצ'י חלומי עם חווית טעמים מענגת בכל ביס קטנטן. ביס אחד ואתם מכורים!

מתכון באדיבות: חני קונאשוילי

ספר המתכונים של חני קונאשוילי

עוגיות בריאות

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגיות בריאות

עוגיות בריאות עם טחינה ושיבולת שועל

עוגיות קלות להכנה המקבלות מרקם קראנצ'י חלומי עם חווית טעמים מענגת בכל ביס קטנטן מבלי רגשות אשמה
ציון 4.30 על ידי 17 דירוגים
לדרג
באדיבות: חני קונאשוילי

ציוד

כוס מדידה של 240 מ"ל

המצרכים

  • 1 כוס סוכר חום
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • ¾ כוס טחינה גולמית
  • 90 גרם חמאה רכה
  • 1 ½ כוסות קמח (אפשר חצי מהכמות קמח מלא יוצא טעים)
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 2 ¼ כוסות שיבולת שועל מלאה
  • 1 כוס אגוזי מלך קצוצים גס
  • 1 כוס חמוציות (ללא סוכר)

אופן ההכנה

  • בקערה שמים את כוס סוכר חום, 3 ביצים, כפית תמצית וניל, 3/4 כוס טחינה גולמית ו-90 גרם חמאה רכה.
  • מערבבים הכל ביחד לאחידות.
  • מוסיפים את הקמח, אבקת אפיה, שיבולת שועל מלאה, אגוזי מלך קצוצים גס וכוס חמוציות ללא סוכר. מערבבים היטב.
  • עם ידיים רטובות ליצור כדורים קטנים טיפה לשטח ולהניח על נייר אפיה במרווחים.
  • מכניסים לאפייה בתנור שחומם מראש ל-180 מעלות למשך 15-20 דקות .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

עוגיות בריאות


שאלות נפוצות: עוגיות בריאות

אפשר לשים שמן קוקוס במקום?
בלתי אפשרי.
שיבולת שועל את מתכוונת לקוואקר מהקופסא או שקונים במשקל?
אני קונה בשקית. כן יש גם במשקל. איזה סוג שאוהבים.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון זה הינו חלק מאוסף מתכוני עוגיות מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

אין ויכוח שכולם מתים על עוגיות בריאות טעימות, אבל אם בא לכם לגוון עוד, יש לנו עמוד מעולה שמרכז עוד עוגיות טעימות >> מתכון לעוגיות

מקור: עוגיות בריאות – חני קונאשוילי

Similar Posts

9 Comments

    1. היי דוד 🙂
      להערכתנו, הוספת חלב תשנה את המרקם של התערובת ולכן עלולה לפגוע בתוצאה הסופית.
      מקווים שענינו על שאלתך!

  1. נראה ממש טעים חייבת לנסות!! ראיתי מתכון דומה באינסטגרם של גלית הורוביץ הנטורופתית ויצא ממש טעים גם והן גם ממלאות את הבטן לאורך זמן בגלל השיבולת שועל

  2. אין שום דבר בריא בכמות כזו של סוכר ( סוכר חום לא בריא יותר מלבן…), קמח וחמאה…אולי טעים אבל בריא זה ממש לא, חבל להטעות.

  3. צהריים טובים אני הכנתי את עוגיות שיבולת השועל עם חצי כוס שמן זית במקום חמאה על מנת שיהיו פרווה וזה מעולה
    תודה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?