Go Back
+ servings
עוגיות תמרים פרווה

עוגיות תמרים פרווה

עוגיות פרווה טעימות במיוחד ונמסות בפה
ציון 4.60 על ידי 5 דירוגים
כמות 5 שרוולים
זמן הכנה: 15 minutes
באדיבות: אביבה ג'רופי

ציוד

קערה גדולה
תבנית גדולה

המצרכים

לבצק

  • 1 קילו קמח
  • 2 ביצים
  • 2 שקיות אבקת אפיה
  • 2 שקיות וניל
  • ½ כוס סוכר
  • 2 חפיסות מחמאה (אפשר חמאה אם לא רוצים)
  • ½ כוס מיץ תפוזים
  • 4 טיפות מי ורדים (לא יותר)

למילוי

  • 1 ממרח שחר פרווה

אופן ההכנה

  • ללוש את החומרים לבצק ולמלות במה שרוצים ! בתמונה המילוי הוא תמרים וממרח שחר פרווה.
  • להיזהר לא לשים יותר מידי קמח הבצק צריך להיות רך מאוד ורצוי לתת לנוח כחצי שעה במקרר לפני שממלאים אותו.
  • אופים 180 מעלות עד שמזהיב , כחצי שעה בערך.

הערות וטיפים

  • המילוי הוא אופציונלי, אפשר למלות במה שרוצים לפי הטעם.
  • מומלץ לבדוק את התנור כל כמה דקות שלא יאפו יתר על המידה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.