מתכון באדיבות: רויטל בן חמו ואורית בן חדידה – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת ביסקוויטים שוקולד קלה
מצרכים
250 גרם פתי בר
3 וחצי שמנת מתוקה
2 ורבע כוס חלב
2 פודינג וניל
כפית תמצית וניל או סוג של ליקר
100 גר שוקולד מריר
אופן הכנה
- להקציף יחד : 250 גרם פתי בר, 3 שמנת מתוקה, כוס ורבע חלב, 2 פודינג וניל
- בקערית קטנה לשים רבע כוס חלב עם כפית תמצית וניל או סוג של ליקר
- לטבול את הפתי בר בחלב ולסדר איך שבא לכם
- למרוח מהקצפת ואז שוב פתי בר
- יוצא בסוף 3 שכבות קצפת ו4 שכבות פתי בר
- בסוף להמיס:
100 גר שוקולד מריר
חצי שמנת מתוקה
- לערבב היטב ולשפוך מעל העוגה
- לפזר מה שבא לכם קוקוס סוכריות שוקולד לבן מגורד
שאלות ותשובות
שאלה: באיזה תבנית ואיזה גודל משתמשים במתכון הזה?
תשובה: העוגה הזאת הוכנה במגש שקוף חד פעמי , לא בתבניתץ
שאלה: מה אפשר לעשות שהעוגה תצא יותר גבוהה?
תשובה: כדי שתצא יותר גבוהה אפשר להוסיף עוד שמנת
שאלה: מה זה שמעל לעוגה? זה קוקוס?
תשובה: זה פיזור של שוקולד לבן ומריר
שאלה: כמה יצא לאורך וכמה לרוחב העוגיות?
תשובה: 6 לרוחב 4 לאורך
שאלה: האם צריך להקפיא כדי לחתוך?
תשובה: לא צריך , העוגה יוצאת ממש יציבה.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: עוגת שוקולד גבוהה ואוורירית
- מתכון: עוגת שמרים פרג
- מתכון: עוגת בוטיק לשבת ב 6 דקות!
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!