מתכונים קליםעוגותעוגות בחושותעוגות פירות

עוגת תפוחים בחושה משגעת

עוגת תפוחים בחושה משגעת – מתכון עוגת תפוחים אין מצב שמתפספסת והטעם משגע בלי הקצפה בקערה אחת ולתנור. כי מתכון מצויין לא מחליפים. רוצו להכין!

 

מתכון באדיבות: פני עסור – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת תפוחים בחושה משגעת

מצרכים 

ארבעה תפוחים גדולים
ארבע ביצים
מאתיים גרם סוכר (כוס אחת)
2 כפות גדושות סוכר חום בהיר (דמררה)
280 גרם קמח תופח (2 כוסות)
כוס שמן
כפית אבקת קינמון גדושה
קורט מלח
מאה גרם אגוזים קצוצים
חמישים גרם צימוקים

אופן הכנה 

1. נחמם תנור ל180 מעלות כעשר דקות מראש.
2. מקלף את התפוחים, נחתוך אותם לקוביות קטנות ונשים בקערה, נוסיף את הסוכר חום ונערבב.
3. נטרוף בקערה נפרדת את הביצים ושלושת רבעי כוס הסוכר בעזרת מזלג למשך כמה שניות, נוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון ונערבב בעזרת כף עד לקבלת עיסה אחידה.
4. שימו לב שהבלילה קצת קשה לערבב וזה לא נורא, למי שממש קשה אפשר להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל על מהירות נמוכה.
5. נעביר את העיסה לתבנית משומנת היטב ונשטח באופן שווה.
6. נפזר מלמעלה אגוזים קצוצים והצימוקים ורבע כוס הסוכר שנותר
7. נכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגיות

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker