Go Back
עוגת תפוחים בחושה משגעת

עוגת תפוחים בחושה משגעת

עוגת תפוחים בחושה, קלה להכנה, טעימה בטירוף וכל אחד יכול להכין!
ציון 4.37 על ידי 65 דירוגים
באדיבות: פני עסור

ציוד

תבנית 24

המצרכים

  • 4 תפוחים (גדולים)
  • 4 ביצים
  • סוכר (200 גרם)
  • 2 כפות סוכר חום בהיר (דמררה)
  • קמח תופח (280 גרם )
  • 1 כוס שמן
  • 1 כפית אבקת קינמון
  • מלח (קורט )
  • אגוזים קצוצים (100 גרם )
  • צימוקים (50 גרם )

אופן ההכנה

  • נחמם תנור ל180 מעלות כעשר דקות מראש.
  • מקלפים את התפוחים, נחתוך אותם לקוביות קטנות ונשים בקערה, נוסיף את הסוכר חום ונערבב.
  • נטרוף בקערה נפרדת את הביצים ושלושת רבעי כוס הסוכר בעזרת מזלג למשך כמה שניות.
  • נוסיף את התפוחים, שמן, קמח, קינמון ונערבב בעזרת כף עד לקבלת עיסה אחידה.
  • נעביר את העיסה לתבנית משומנת היטב ונשטח באופן שווה.
  • נפזר מלמעלה אגוזים קצוצים והצימוקים ורבע כוס הסוכר שנותר.
  • נכניס את התבנית לתנור ולאפות כ 45 דקות או עד שהעוגה יציבה זהובה וקיסם יוצא נקי.

הערות וטיפים

שימו לב שהבלילה קצת קשה לערבב וזה לא נורא, למי שממש קשה אפשר להעביר את כל העיסה למיקסר ולערבב הכל על מהירות נמוכה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.