מתכון באדיבות: לירז יצחקוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת וופל חלווה ושוקולד של פעם
מצרכים
– חבילת בפלים מוכנים
– חלווה מפוררת בטעם ווניל
– שתי חבילות שוקולד לבן
– חצי מיכל של שמנת מתוקה
– לקישוט מעל: סירופ ריבת חלב + פתיתי קוקוס.
אופן הכנה
נמיס במיקרוכל בתוך קערה את החלווה המפוררת, שתי חבילות השוקולד הלבן
אני שמתי חצי מיכל שמנת מתוקה למשך דקה-דקה וחצי.
– נערבב היטב לתערובת אחידה ויחסית סמיכה (לא לדאוג, זה בסדר שיש גושים של חלווה)
– נתחיל עם השכבות של הוופלים העגולים, על כל שכבה נשים בערך שלוש כפות ונשטח לכל האורך. (אני שמתי פעם שכבת וופל וניל,פעם שכבת וופל שוקו. יש גם וגם)
– כשנסיים, נפזר בצורת פסים מעל את סירופ ריבת החלב ומעליו את הקוקוס.
– לבסוף, נשים במקפיא למשך לפחות שעתיים, ואז נעביר למקרר.
– בהצלחה ובתיאבון!
שאלות ותשובות
שאלה: אפשר תמונה של הוופלים האלה?
תשובה: בבקשה תמונה בלחיצה כאן
שאלה: מאיפה קונים אותם?
תשובה: אני אישית מצאתי בטיב טעם, מי שלא אוהב לקנות שם בטוחה שיש בסופר רגיל.
שאלה: כמה חלווה לשים?
תשובה: כמה שמתחשק.
שאלה: האם וופלים נשארים פריכים יום אחרי ההכנה? או שסופגים את הקרם?
תשובה: גם אני חששתי מזה, אך המרקם יוצא מושלם!
שאלה: למי שפחות אוהב, אפשר לוותר על החלווה?
תשובה: כמובן שאפשר.
עוד מתכונים מבוקשים:
- מתכון: רוזלך נוטלה – כמו של לנדוור
- מתכון: חצ'פורי – מאפה גבינות משגע
- מתכון: עוגת נוטלה מהירה וסופר טעימה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!