כללי

עוגת מייפל פרווה משגעת

מתכון עוגת מייפל פרווה משגעת שתתחילו להכין באופן קבוע לשבת, הילדים יוותרו עליה ויעדיפו אותה על כל עוגה אחרת, וגם אתם. פשוט מתחסלת במהירות, רוצו להכין!

מתכון באדיבות: סוניה סאני בן הרוש – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת מייפל פרווה משגעת

מצרכים 

אני הכנתי בתבנית מסילקון אפשר כמובן לחלק את הבלילה ל-3 תבניות אינגליש קייק
השתמשתי בכוס חד פעמי לשתיה קרה
והשתמשתי במיקסר ידני.

6 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס שמן
1 קצפת צמחית או כוס מיץ תפוזים
2 ורבע כוסות קמח תופח
כפית אבקת אפייה
מי שאוהבת אותה חלבית כמוני יכולה לשים במקום הקצפת הצמחית 250 גרם גבינה לבנה או 1 שמנת מתוקה.
שקדים מולבנים
סירופ מייפל בנדיבות


אופן הכנה 

  • על מנת שהעוגה תצא אוורירית ורכה אני מקציפה את הביצים שלמות כמה שניות ומתחילה להוסיף את הסוכר וניל ואת הסוכר בהדרגה וממשיכה להקציף עד לקבלת קצפת תפוחה ובהירה..
  • מוסיפה את השמן בהדרגה ואח”כ את הקצפת הצמחית או את המיץ תפוזים, אני מנמיכה את מהירות המיקסר ומוסיפה את הקמח התופח וכפית אבקת האפייה עד לקבלת בלילה אחידה..
  • שימנתי את התבנית בנדיבות עם ספריי שמן ופיזרתי קצת סוכר..
  • בתחתית התבנית פיזרתי קצת שקדים מולבנים ומעל שפכתי את הבלילה..
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש..
  • במידה ואופים בתבנית סיליקון צריך לחכות שהעוגה תתקרר קצת ורק אח”כ להפוך אחרת היא עלולה להתפרק ..
  • הופכים על צלחת הגשה גדולה ויוצקים מעל בנדיבות סירופ מייפל חם ומפזרים שקדים מולבנים..
  • במידה ואופים בתבנית רגילה יוצקים את המייפל ישירות על העוגה בעודה חמה.

 

עוד מתכונים מבוקשים:

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker