מתכון עוגת מייפל פרווה משגעת שתתחילו להכין באופן קבוע לשבת, הילדים יוותרו עליה ויעדיפו אותה על כל עוגה אחרת, וגם אתם. פשוט מתחסלת במהירות, רוצו להכין!

מתכון באדיבות: סוניה סאני בן הרוש – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת מייפל פרווה משגעת

מצרכים 

אני הכנתי בתבנית מסילקון אפשר כמובן לחלק את הבלילה ל-3 תבניות אינגליש קייק
השתמשתי בכוס חד פעמי לשתיה קרה
והשתמשתי במיקסר ידני.
6 ביצים שלמות
1 כוס סוכר
2 שקיות סוכר וניל
1 כוס שמן
1 קצפת צמחית או כוס מיץ תפוזים
2 ורבע כוסות קמח תופח
כפית אבקת אפייה
מי שאוהבת אותה חלבית כמוני יכולה לשים במקום הקצפת הצמחית 250 גרם גבינה לבנה או 1 שמנת מתוקה.
שקדים מולבנים
סירופ מייפל בנדיבות


אופן הכנה 

  • על מנת שהעוגה תצא אוורירית ורכה אני מקציפה את הביצים שלמות כמה שניות ומתחילה להוסיף את הסוכר וניל ואת הסוכר בהדרגה וממשיכה להקציף עד לקבלת קצפת תפוחה ובהירה..
  • מוסיפה את השמן בהדרגה ואח"כ את הקצפת הצמחית או את המיץ תפוזים, אני מנמיכה את מהירות המיקסר ומוסיפה את הקמח התופח וכפית אבקת האפייה עד לקבלת בלילה אחידה..
  • שימנתי את התבנית בנדיבות עם ספריי שמן ופיזרתי קצת סוכר..
  • בתחתית התבנית פיזרתי קצת שקדים מולבנים ומעל שפכתי את הבלילה..
  • מכניסים לתנור שחומם מראש ל 170 מעלות ואופים עד שקיסם שננעץ בעוגה יוצא יבש..
  • במידה ואופים בתבנית סיליקון צריך לחכות שהעוגה תתקרר קצת ורק אח"כ להפוך אחרת היא עלולה להתפרק ..
  • הופכים על צלחת הגשה גדולה ויוצקים מעל בנדיבות סירופ מייפל חם ומפזרים שקדים מולבנים..
  • במידה ואופים בתבנית רגילה יוצקים את המייפל ישירות על העוגה בעודה חמה.
 
עוד מתכונים מבוקשים:


הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

One Comment

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements