בריוש עם קרם פטיסייר –

מתכון באדיבות: אילן וברוריה מורי  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: בריוש עם קרם פטיסייר

מצרכים ואופן הכנה לבצק

לבצק: 300 גרם קמח,
150 מל חלב חם
כף שמרים
3 ,כפות סוכר
1 שקית סוכר וניל
8 גרם אבקת אפייה
1 ביצה
2 כפות חמאה רכה
2 כפות יוגורט קרמי
אופן ההכנה: לשים בקערה , קמח, שמרים, סוכר
וניל,סוכר, אבקת אפייה , יוגורט לערבב ביחד, להוסיף את החלב בהדרגה, לא חייב להכנס כל הכמות, להרגיש את הבצק,,,להוסיף לתוך הבצק את החמאה וללוש כדקה, ליצור כדור מהבצק, לשים מעליו מעט קמח , לכסות בניילון נצמד , לתת לזה לתפוח כשעה בערך, לקמח משטח לרדד את הבצק לעובי 2 סמ לקרוץ עיגולים, למלא בקרם פטייסר, מסביב להרטיב את הבצקו להניח עליו את העיגול השני, את העיגול השני אנחנו חורצים בקווים ומניחים על הבצק עם קרם פטיסייר…מורחים בביצה..אפיייה 180 מעלות כ 13 דקות


מצרכים ואופן הכנה לקרם פטיסייר

קרם פטייסר: 2 ביצים חלמון בלבד
40 גרם סוכר וניל
40 גרם קורנפלור
2 כפות חמאה
500 מל חלב
אופן ההכנה; לחממם את החלב על הגז, בקערה נפרדת לשים ביצים סוכר תמצית וניל לערבב את היטב , להוסיף את הקורנפלור ולהמשיך לערבב עד שהכל מתגבש ביחד, להוסיף מעט חלב ולערבב עד שאין גושים, לשפוך לסיר עם החלב ולחממם על הגז כל הזמן לערבב עד שנוצר קרם סמיך להוסיף את החמאה להמשיך לערבב כל הזמן שזה נמצא על הגז

שאלות ותשובות

שאלה: מי יכול להמיר את הכמויות לכוסות או כפות….?
תשובה: כוס ח.פ קר שווה ל100 גרם, או מ"ל,

שאלה: מרטיבים עם מים וסוגרים את הבצק?
תשובה: כן

עוד מתכונים מבוקשים:


בריוש עם קרם פטיסייר
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements