מתכון באדיבות: אביבה ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מתכון: עוגת גבינה אפויה קלה
מצרכים
6 ביצים
כוס וחצי סוכר
2 סוכר וניל
1 אינסטנט פודינג וניל
3 כפות קורנפלור
2 גבינה לבנה 9%
2 שמנת חצי מנה
אופן הכנה
להפריד את ששת הביצים ואת בחלבונים להקציף עם כוס סוכר.
בקערה אחרת נערבב את החלמונים עם חצי כוס סוכר,שתי שקיות סוכר וניל, אינסטנט פודינג וניל אחד, שלוש כפות קורנפלור ואת הגבינה והשמנת.
הערה: ניתן גם לשים 3 גבינה 250 גרם במקום גם גבינה וגם שמנת.
נערבב את הקצפת של החלבונים עם תערובת הגבינה, בתחתית התנור לשים מגש עם מים רותחים
אופים על חום 150 מעלות כשעה וחצי בתנור סגור, בהצלחה ובתיאבון.
סרטון אופן הכנה:
שאלות ותשובות
שאלה: יש צורך בבסיס? או לשפוך ככה את הבלילה לתבנית?
תשובה: אני אישית מעדיפה ללא בסיס, ככה ישירות.
שאלה: צריך לשמן את הנייר אפייה? איך את מחלצת את העוגה מהסיר??
תשובה: הופכת עם צלחת אחרי שהעוגה קרה ממש, ואז מוציאה את הנייר.
שאלה: צריך לשמן את הנייר אפייה?
תשובה: במקרה הזה לא משמנים את הנייר אפייה
- מתכון: עוגת גבינה גבוהה לשבועות
- מתכון: סלמון בתנור עם עשבי תיבול
- מתכון: סמבוסק גבינה
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!