מאפים ולחמיםתוספות

לחמניות גבינה וירקות נתלשות

לחמניות גבינה וירקות נתלשות –
מתכון נפלא לחג השבועות, לחמניות רכות וטעימות עם מילוי שלושה סוגי גבינה ושלושה סוגי ירקות.
מתכון עשיר טעים ומרשים. פצצה לעיניים ובטוח שהטעם מעיף. את המתכון הזה חובה לנסות נסו עכשיו!
מתכון באדיבות: אריאלה יהודה  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

לחמניות גבינה וירקות נתלשות

מתכון: לחמניות גבינה וירקות נתלשות

מצרכים 

לבצק:
300 גרם קמח
180 מיליליטר מים.
8 גרם סוכר.
5 גרם מלח
5 גרם שמרים
20 גרם שמן.

למילוי:
בצל קצוץ

פטריות קצוצות
בצל ירוק קצוץ
פטרוזיליה קצוצה
2 כפות גבינת שמנת
45 גרם פרמזן מגורדת.
120 גרם מוצרלה מגורדת.
45 גרם צהובה מגורדת.
מעט פלפל שחור, מלח, אגוז מוסקט טרי ומגורד.


אופן הכנה 

הכנת הבצק:

1. שמים בכוס מים, סוכר ושמרים ל10 דקות.
2. מנפים את הקמח ומוסיפים את שאר החומרים, את השמן שמים בסוף.
3. לשים את הבצק למשך 10 דקות.
4. שמים בקערה עד להכפלת הנפח.
5. לאחר תפיחה, לחלק ל 12 כדורים.
6. לתת להם מנוחה כרבע שעה בערך.
7. לפתוח כל כדור לצורת אליפסה, עם שמן בלבד!
8. לקפל את האליפסה לשתיים, ולגלגל צמוד כמו ג’חנון.
9. לסדר את שאר הבצק, כמו בתמונה.

אופן הכנת המילוי:
1. לטגן את הבצל עד הזהבה.
2. להוסיף את הפטריות, בצל ירוק וכוסברה.
3. להוסיף תבלינים.
4. לשים בקערה, ולהוסיף את הגבינות.
5. למלא במרכז התבנית ( הר של מילוי) ביד נדיבה.
6. להתפיח
7. למרוח חלמון ביצה.
8. לאפות ב 10 דקות הראשונות על 200 מעלות , ולהנמיך ל 180 מעלות ( תלוי בחוזק התנור).
בערך כ 25 דקות.

עוד מתכונים מבוקשים:

לחמניות גבינה וירקות נתלשות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

 

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close

Adblock Detected

Please consider supporting us by disabling your ad blocker