מאפים ולחמים

מאפה גבינות קל ומהיר

מתכון מאפה גבינות קול ומהיר עם טעם מושלם בהשראת דבי ממן. איזה כיף לטעום על הבוקר עם התה!

מתכון באדיבות: דבי ממן – קרדיט על שיתוף המתכון.

מצרכים – מאפה גבינות

לבצק:
2 כוסות קמח

1/2 כוס מים רותחים
1/2 כוס שמן
כפית שטוחה מלח

למילוי
150 גרם בולגרית מגורדת
150 גרם גבינה צהובה מגורדת
ביצה

אופן הכנה – מאפה גבינות

1. מכינים את הבצק:
בקערה מערבבים בכף את כל החומרים ביחד ואז ללוש היטב.


2. מכינים את המילוי:
מוסיפים לקערה את הגבינות הבולגרית והצהובה יחד עם הביצה, ומערבבים היטב.

3. מעבירים את הבצק למשטח מקומח טיפה, מרדדים אותו וקורצים עיגולים. ממלאים במילוי הגבינות. סוגרים את הבצק על שניים וצבוטים בקצוות עם מזלג. מברישים חלמון ביצה מעל, מפזרים סומסום

4.  מעבירים לתנור שחומם מראש ב 180 מעלות במשך כ- 30 דקות עד להזהבה.

טיפים:

– לכמות יותר גדולה, ניתן להכפיל כמויות.

מאפה גבינות קלה להכנה

שאלות ותשובות:

שאלה: הבצק בלי אבקת אפייה או שמרים?
תשובה: ללא אבקת אפיה ושמרים.

שאלה: האם בתוך המילוי של הגבינות שמים את הביצה?
תשובה: כן בתערובת המילוי.

שאלה: אפשר גם מלוי בשרי?
תשובה: כן הולך מצוין.

שאלה: קמח רגיל?
תשובה: כן רגיל.

שאלה: אם אין לי בולגרית מה ניתן להוסיף?
תשובה: ניתן להחליף בעיקר בגבינות קשות אולי טוב טעם.

שאלה: לא מתפיחים את הבצק?
תשובה: לא מתפיחים אותו.

 

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close