עוגת פרג בקלי קלות – עוגה נימוחה ועסיסית, ולא פחות חשוב – גם קלה בטירוף ומוכנה בצ'יק צ'אק.
אם רוצים עוד יותר מהר – אפשר להכין אפילו במיקרו !! חלום של עוגה.
מתכון באדיבות: אורה ארגוב – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.
מצרכים – עוגת פרג בקלי קלות
לבסיס:
1/2 כוס שמן
1 כוס סוכר
3/4 כוס מים פושרים
1 כוס פרג טחון הכי טרי
1 כוס קמח
1 אבקת אפיה
3 כפות גדושות קוקוס
3 ביצים שלמות
לגנאש:
חצי שמנת מתוקה
100שוקולד מריר
אופן הכנה – עוגת פרג בקלי קלות
לחמם תנור ל180 מעלות
- לשים לפי הסדר את השמן סוכר ומים.
- לטרוף במטרפה
- להוסיף את הפרג,קמח,אבקת אפייה וקוקוס.
- לטרוף 3 ביצים ולהוסיף.
- לשמן מעט תבנית ולהכניס לתנור ל כ 30 דקות – לבדוק עם קיסם.
- במקביל, ניתן גם לשים בכלי מתאים למיקרו ולהכניס ל 8 דקות על חום גבוהה.
- כשהעוגה מוכנה, ממיסים את השוקולד והשמנת המתוקה ומכינים את הגנאש ומצפים.
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה.
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
לאיזו תבנית מתאימה הכמות הזו ?
היי גילי,
תבנית מרובעת בינונית.
בהצלחה 🙂