מאפינס תרד וגבינות לפסח –
מאפה עם קמח מצה מאפה, קל,מהיר ובריא. 10 דקות ולתנור – ויש לכם ארוחה\מנה ראשונה מושלמת לפסח.
תודה ענקית לדורית אלישע על המתכון ולקבוצת אמהות מבשלות ביחד.
מצרכים – מתכון ל כ -30 מאפינס
- חצי קילו תרד
- 3 ביצים
- 6 בצלים ירוקים קצוצים דק
- 150 גר גבינה בולגרית
- 100 גר קשקבל\ גבינה צהובה
- 3 כפות קמח מצה
- פלפל שחור
אופן הכנה –
לחמם תנור ל 180 מעלות
- מנקים ושוטפים חצי קילו תרד, ומאדים דקה על הגז וקוצצים.
- מוסיפים את שאר המצרכים.ומערבבים.
- בתבנית שקיעה מתאימה מרססים שמן וממלאים מהתערובת.
- אופים לצבע זהוב כ 25-30
מוגש באהבה, בתיאבון ובהצלחה .. 🙂
שאלה: אפשר עם ברוקולי במקום תרד?
תשובה:לא ניסיתי עם ברוקולי, עם עלי מנגולד יוצא טעים מאד
שאלה: איך נראית ומאיפה התבנית?
תשובה: בבקשה תמונה, וקנינו מחנות כלים חד פעמיים.
שאלה: האם יש צורך באבקת אפייה?
תשובה: לא.
שאלה: .האם ניתן להשתמש בתרד של סנפרוסט?
תשובה:כן, אין צורך לאדות אותו
הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תספרו לנו איך יצא בתגובות למטה!
אנשים מחפשים גם :
מאפינס תרד קפוא
מאפינס תרד פרווה
מאפינס תרד טבעוני
מאפינס תרד ללא גלוטן
מאפינס תרד ופטה
מאפינס תרד ופטריות
מאפינס תרד ניקי ב
מאפינס תרד ובטטה