| | | |

סלט בורגול מעלף

סלט בורגול טעים, מזין ועשיר בירק, בחמוציות ובבוטנים. מתכון קל להכנה וללא בישול!
בהשראת: סוניה סאני בן הרוש
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
סלט בורגול מעלף עם חמוציות ובוטנים (ללא בישול)

סלט בורגול קל ומעלף מרוב שהוא טעים! סלט עשיר בירק, בחמוציות ובבוטנים והכי אידיאלי לקיץ!

סלטים הם המנות המועדפות עליי בימי הקיץ גם בזכות קלות ההכנה שלהם, גם בשל העובדה שהם עשירים בוויטמינים והם פשוט הכי מרעננים שיש!
הסלט שמככב אצלי הוא סלט בורגול. במתכון הזה אני מוסיפה חמוציות ובוטנים, אבל אפשר להוסיף כל תוספת שמתחשק באותו הרגע ולשדרג את הסלט שוב ושוב ושוב!

המתכון הכי פשוט שיש, לא דורש בישול ובכמה פעולות יש לכם מנה מושלמת להגשה ולאכילה! בין אם אתם צמחוניים, טבעוניים, שומרים על דיאטה או לא – הסלט הזה כל כך טעים שהוא בדיוק בשבילכם!

ספר המתכונים של סוניה סאני בן הרוש

סלט בורגול מעלף עם חמוציות ובוטנים (ללא בישול)
צילום: סוניה סאני בן הרוש

למה באמת כדאי לכם: סלט בורגול

    • מתכון כל כך קל, ללא בישול ובכמה פעולות יש לכם מנה מנצחת!
    • סלט מרענן ואוורירי לימי הקיץ החמים, שאפשר לאכול בכל רגע!
    • אפשר לשדרג את הסלט עם כל תוספת שמתחשקת והוא תמיד ייצא טעים!
    • אחד הסלטים המזינים והבריאים שיש, עשירים בירק ובכל טוב!

שורה תחתונה: סלט בורגול קל להכנה וכל כך טעים ומרענן שלא צריך להיות רעבים בשביל לאכול אותו!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

סלט בורגול מעלף עם חמוציות ובוטנים (ללא בישול)

סלט בורגול מעלף

סלט בורגול טעים, מזין ועשיר בירק, בחמוציות ובבוטנים. מתכון קל להכנה וללא בישול!
ציון 4.56 על ידי 9 דירוגים
לדרג
באדיבות: סוניה סאני בן הרוש

המצרכים

  • ½ 1 כוסות בורגול (עבה)
  • 4 גבעולי סלרי (חתוך לקוביות)
  • ½ כוס סלרי עלים (קצוץ)
  • 3 כפות חמוציות
  • חבילת בצל ירוק (קצוץ)
  • 3 מלפפונים (קצוצים לקוביות קטנות)
  • 1 גמבה (קצוצה לקוביות קטנות)
  • חופן פטרוזיליה וכוסברה (קצוצים)
  • 2 גזרים (מגורדים)
  • בוטנים מלוחים (לפיזור על הסלט)

להכנת הרוטב:

  • 3 כפות שמן זית
  • כפית מלח (או לפי הטעם)
  • כפית פלפל שחור (או לפי הטעם)
  • 1 מלימון (סחוט)
  • 2 כפות סילאן

אופן ההכנה

  • משרים את הבורגול במים חמים כחצי שעה, ולאחר מכן מסננים ומעבירים לקערה גדולה.
  • שוטפים טוב טוב, וקוצצים את כל הירקות שברשימת המצרכים ומוסיפים לקערת הבורגול.
  • מוסיפים את הרוטב שהכנו, ומערבבים היטב.
  • במידת הצורך, מתקנים טעמים.
  • מכניסים למקרר כשעה לפני הארוחה.
  • לפני ההגשה מפזרים בוטנים מלוחים, כמה שרוצים, ומערבבים את הכל ביחד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

סלט בורגול מעלף עם חמוציות ובוטנים (ללא בישול)
צילום: סוניה סאני בן הרוש

רוצים הזדמנות לככב באתר?! הגיבו למטה או שלחו לנו את התמונות שלכם למתכון!


רק עוד דבר אחד אחרון!

סלט בורגול 

לא בטוחים באיזה סלט לבחור? עוד המון מתכוני סלטים מצוינים וקלים מחכים לכם עכשיו באתר!  

מקור: סוניה סאני בן הרוש

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?