[wp_ad_camp_1]
פשוט אי אפשר לתאר במילים את הטעם של סופלה שוקולד. זהו סופלה נטול קמח, אוורירי במיוחד, שוקולדי ואלוהי. בהחלט מתכון חובה לכל חובבי השוקולד.
קרדיט לערוץ היוטיוב Home Cooking Adventure
המתכון תורגם ע"י צוות האתר.
[wp_ad_camp_3]
מצרכים – סופלה שוקולד
2 כפיות (30 מ"ל) חלב
1 כפית (15 מ"ל) שמנת
5 כפיות (75 ג') סוגר
60 ג' שוקולד מריר 55%-70%
2 חלמוני ביצה
2 חלבוני ביצה
רבע כף (2 ג') מלח
רבע כוס (30 ג') אבקת קקאו בלתי ממותקת, מאיכות טובה
3 כפיות (45 מ"ל) מים
אבקת סוכר לקישוט
חמאה וסוכר רגיל לציפוי תבניות הסופלה
ציפוי (אופציונלי)
200 מ"ל קצפת
כפית (7 ג') אבקת סוכר
לאופן ההכנה, לחצו על הכפתור האדום למטה
[wp_ad_camp_2]
[bg_collapse view="button-red" color="#ffffff" icon="zoom" expand_text="לחצו כאן לאופן ההכנה" collapse_text="סגירת אופן ההכנה" ] אופן הכנה – טארט שוקולד וקרמל מלוח
לאחר מכן לצפות את התבניות עם סוכר רגיל, מה שלא נדבק למחאה אפשר לשפוך החוצה.
להגיש את הסופלה מיד מכיוון שהוא יתחיל לצנוח אחרי כ-2 דקות.
אשמח לשמוע איך הסופלה יצא לכם בתגובות למטה 🙂
[/bg_collapse]
הנה סרטון הכנה לסופלה השוקולד צעד אחר צעד:
[wp_ad_camp_2]