ארוחות צהרייםצמחוני

אטריות עם בצל מטוגן וכורכום (אינטריה)

מתכון אטריות עם בצל מטוגן וכורכום (אינטריה) מעלף, אפילו רק ככה עם כלום בצד. תבשיל אינטריה שחובה שתלמדו להכין!

מתכון באדיבות: אביבה ממן – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום (אינטריה)

מצרכים 

בצל גדול
רבע כף כורכום
כף מרק עוף
חצי כפית פלפל שחור
ורבע כף פפריקה
שקית איטריות רחבות


אופן הכנה 

  • נטגן בצל גדול חתוך לקוביות עד שמזהיב.
  • נוסיף רבע כף כורכום וכף אחת של מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור ורבע כף פפריקה.
  • נטגן כדקה אחת את כל התבלינים עם הבצל, נוסיף כחצי סיר מים ונרתיח.
  • בשלב זה נוסיף שקית איטריות רחבות ונבשל כעשר דקות עד רבע שעה, ונכבה.
  • המים מצטמצמים כשנכבה את הגז.

שאלות ותשובות

שאלה: אפשר להשתמש באטריות של מרק?
תשובה: עדיף שלא, יש איטריות רחבות.

שאלה: כמה מים?
תשובה: כליטר לשקית אטריות.

שאלה: נראה יאמי! לא הבנתי את המים בסיר אחר לאיטריות?
תשובה: לא, אחרי שטיגנת את הבצל והוספת תבלינים, אז מוסיפה מים באותו סיר.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • סיון אליהו: "אני עושה ככה וכשמכבה את האש, שמה כף מיונז וזה נותן לו מרקם קרמי נהדר!"
  • דניאל זרדה: "וואלה פעם ראשונה שאני עושה לפי המתכון הזה וזה טעים!"

עוד מתכונים מבוקשים:

אטריות

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים