Go Back
אטריות עם בצל מטוגן וכורכום, אינטריה

תבשיל אטריות עם בצל מטוגן וכורכום (אינטריה)

מתכון פשוט וברור להכנת תבשיל אינטריה שחובה שתלמדו להכין.
ציון 4.67 על ידי 12 דירוגים
באדיבות: אביבה ממן

ציוד

מחבת רחבה

המצרכים

  • 1 בצל (גדול)
  • ¼ כף כורכום
  • 1 כף מרק עוף
  • ½ כפית פלפל שחור
  • ¼1 כפות פפריקה
  • 1 חבילה אטריות רחבות (400 גרם)

אופן ההכנה

  • נטגן בצל גדול חתוך לקוביות עד שמזהיב.
  • נוסיף רבע כף כורכום וכף אחת של מרק עוף, חצי כפית פלפל שחור ורבע כף פפריקה.
  • נטגן כדקה אחת את כל התבלינים עם הבצל, נוסיף כחצי סיר מים ונרתיח.
  • בשלב זה נוסיף שקית איטריות רחבות ונבשל כעשר דקות עד רבע שעה, ונכבה.
  • כשהמים מצטמצמים כשנכבה את הגז.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.