| | | |

מקלות גבינות ורוטב שום צמחוני

מתכון בקלי קלות 5 דקות הכנה
בהשראת: מלי מאירוב
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים

אין טעים יותר לנשנוש שבת ממקלות גבינות עם רוטב שום המקבלות טעם מושלם, ממכר ומסוכן. ןכל הטוב הזה מקבלים בהכנה סופר קלה

מתכון מקלות גבינות עם רוטב משגע של שום שיהפכו להיות אחד המאכלים האהובים עליכם ויככבו אצלכם במטבח שוב ושוב.

ספר המתכונים של מלי מאירוב

מתכון מקלות גבינות
צילום: מלי מאירוב

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מקלות גבינות ורוטב שום צמחוני

מתכון בקלי קלות 5 דקות הכנה
ציון 3.67 על ידי 3 דירוגים
לדרג
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 מרובע של בצק של מעדנות
  • 200 גרם גבינה צהובה מגורדת עם גבינת קשקבל או רק פרמז׳ן

לציפוי:

  • 1 ביצה
  • פרמז׳ן מגורד

למריחה אחר אפייה:

  • 1 כף פטרוזיליה קצוצה
  • ¼ כוס שמן זית
  • 1 שום כתושה

אופן ההכנה

  • לקחת מרובע של בצק עלים אני משתמשת בשמרית שנמצא במקרר ולא זקוק להקפאה.
  • מפזרים גבינה צהובה מגורדת עם גבינת קשקבל או רק פרמז׳ן (בערך 200 גרם).
  • מקפלים לשניים את הבצק שהגבינות בפנים.
  • מהדקים עם האצבעות וסוגרים בפינות.
  • חותכים לרצועות וכל רצועה מגלגלים לבורג .
  • מורחים ביצה ומפזרים פרמז׳ן מגורד .
  • מכניסים לתנור 190 מעלות עד הזהבה .
  • מערבבים בצלחת כף פטרוזיליה קצוצה רבע כוס שמן זית ושן שום .
  • כשיוצא מהתנור מברישים בתערובת.

הערות וטיפים

מי שלא אוהב לא חייב להבריש ..זה טעים גם בלי.
בבצק עלים אחר חותכים גודל a4 ועל הגבינות שימו עוד אחד.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


הבמה כולה שלכם:
מתכון מקלות גבינה
צילום: רינת סעידי

"שלך מלי!!!!! אין עלייך!"
רינת סעידי


רק עוד דבר אחד אחרון!

 מקלות גבינות

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: מקלות גבינות מתכון מאת: מלי מאירוב

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?