מתכונים לשבועותעוגותעוגות גבינה

עוגת גבינה של בית מלון

מתכון עוגת גבינה של בית מלון אבל ביותר טעימה. עוגה זרירה וקלילה בלי הפרדת ביצים ובלי הקצפה. עוגה חלומית שמוכנה בקלי קלות, רק חמש דקות הכנה ולתנור. חובה להכין!

מתכון באדיבות: ירדנה ג'נאח  – קרדיט על שיתוף הפעולה ושיתוף המתכון.

מתכון: עוגת גבינה של בית מלון

מצרכים 

קילו גבינה לבנה 5 אחוז או 9
כוס סוכר
5 ביצים
3 כפות קמח
3 כפות קורנפלור
1 אינסטנט פודינג וניל


אופן הכנה 

  • להקציף במיקסר קילוגרם אחד של גבינה לבנה עם כוס סוכר .
  • להשאיר לכשתי דקות הפסקה בכדי שהסוכר ייבלע לתוך הגבינה
  • להמשיך להקציף במהירות נמוכה של המיקסר ואז להוסיף: ביצים, קמח, קורנפלור ואינסטנט וניל.
  • נכניס לתנור בתבנית משומנת היטב על חום של 160 מעלות למשך כשעה בערך (בלי צורך במים מתחת) ולבדוק עם קיסם
  • העוגה נמוכה, מפנקת וטעימה מאוד. בהצלחה!

שאלות ותשובות

שאלה: באיזה תבנית השתמשת?
תשובה: תבנית 26

שאלה: כמה סוכר לקילו גבינה?
תשובה: כוס סוכר.

שאלה: אפשר בתבנית אינגליש קייק? כמה תבניות זה יוצא בערך?
תשובה: בסביבות 4 תבניות.

שאלה: אפית עם טורבו או בלי?
תשובה: כל האפייה שלי בטורבו, אני לא משתמשת באפייה רגילה.

 

תמונות ותגובות מהגולשים: 

  • לימור כמיל: " הכנתי אותה עכשיו חצי נגמרה"
  • רות הדרי: "אימצתי הרגע…יצאה נפלא! תודה ממש"
  • שרית תמאם: "עוגה סוף! קלה ופשוטה להכנה. טרפו אותה בצאת הצום"
  • כוכי פרץ ביצ'צ'ו: "עשיתי עם קצפת, באמצע ממרח לוטוס והבסיס יצא פצצה"

עוד מתכונים מבוקשים:

עוגת גבינה

הכנתם? בתיאבון, נשמח אם תעלו תמונה לסטורי ותתייגו אותנו, ואל תשכחו לספר לנו איך יצא בתגובות למטה!

תגים

מתכונים דומים

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Back to top button
Close
Close
מעבר לסרגל הכלים