Go Back
עוגת גבינה של בית מלון

עוגת גבינה אפויה פשוטה כמו בבית מלון

עוגת גבינה של בית מלון, טעימה ומפנקת. ללא מיקסר, ללא הפרדת ביצים, 5 דקות הכנה.
ציון 4.58 על ידי 19 דירוגים
באדיבות: ירדנה ג'נאח

ציוד

תבנית אפייה גודל: 26
כוס מדידה אוניברסלית 240 מ"ל
Advertisements

המצרכים

  • 1 קילו גבינה לבנה 5% / 9%
  • 1 כוס סוכר
  • 5 ביצים
  • 3 כפות קמח
  • 3 כפות קורנפלור
  • 1 חבילה אינסטנט פודינג וניל (80 גרם)
Advertisements

אופן ההכנה

  • להקציף במיקסר קילוגרם אחד של גבינה לבנה עם כוס סוכר.
  • להשאיר כשתי דקות הפסקה בכדי שהסוכר ייבלע לתוך הגבינה.
  • להמשיך להקציף במהירות נמוכה של המיקסר ואז נוסיף: ביצים, קמח, קורנפלור ואינסטנט פודינג וניל.
  • נכניס לתנור בתבנית משומנת היטב על חום של 160 מעלות למשך כשעה בערך (בלי צורך במים מתחת).
  • נבדוק עם קיסם שהעוגה נמוכה.
Advertisements
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.