| | | |

מאפינס ריבת חלב ללא סוכר

מאפינס עם ניחוח של פעם
בהשראת: שרית ברסקה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון מאפינס

מחפשים פינוק מתוק אבל בלי תוספת סוכר? מאפינס ריבת חלב ללא סוכר הם הפתרון המושלם! המאפינס האלה מציעים את כל הטעם והניחוח של קינוח מפנק, בלי להרגיש אשמה.

ריבת חלב במרקם קטיפתי משתלבת בעדינות בבצק הרך, ליצירת מאפים מושלמים עם מתיקות טבעית ועדינה. מתכון פשוט להכנה, אבל כזה שיגרום לכל מי שטועם להתפעל.

מושלם ליד הקפה של הבוקר או כקינוח קליל אחרי הארוחה!

= ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון מאפינס
צילום: שרית ברסקה
מתכון מאפינס
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון מאפינס

מאפינס ריבת חלב ללא סוכר

מאפינס עם ניחוח של פעם
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית מאפינס

המצרכים

  • 67 גרם קוקוס טחון דק (לא קמח קוקוס)
  • 50 גרם שבבי שקדים /אגוזים
  • 35 גרם גרם קמח שקדים
  • 30 גרם אבקת סוכר (ממתיק שבתזונה)
  • 60 מ"ל שמן קוקוס
  • 1 כף תמצית וניל
  • 1 כף אבקת אפיה ( ללא גלוטן)
  • 3 ביצים (M)
  • 2 כפות ריבת חלב (ללא סוכר וללא גלוטן)

לקישוט :

  • אבקת סוכר ממתיק שבתזונה / כל ממתיק שמותר טחון דק

אופן ההכנה

  • להניח בקערה את כל המרכיבים היבשים ולאחר מכן את הנוזליים למעט הריבת חלב .
  • לערבב את כל המרכיבים ביחד עד לקבלת מרקם אחיד וחלק .
  • לחלק את התערובות שלנו ל-2 בקערה אחת נשאיר במרקם טבעי ובקערה השניה נוסיף את הריבת חלב .
  • בתבנית מאפיינס או כל תבנית צורות שתבחרו ניצוק חצי מהתערובת במרקם הטבעי וחצי עם הריבת חלב .
  • לחמם תנור לטמפרטורה של 180 מעלות ונאפה למשך 20 דקות או עד להזהבה קלה .
  • להוציא ונקרר ורק אז נפזר אבקת סוכר לקישוט .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון מאפינס
צילום: שרית ברסקה

 

רק עוד דבר אחד אחרון!

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

מקור: מאפינס ריבת חלב ללא סוכר מאת: ירדנה ג'נאח

 

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements