דייסת שיבולת שועל קינמון ודבש
מנה מנחמת בהכנה קלה
מתחילים את היום עם ארוחת בוקר חמה, מזינה ומלאת טעמים! דייסת שיבולת שועל עם קינמון ודבש היא קלאסיקה אהובה, וקל להבין למה. היא פשוטה להכנה, בריאה ומשביעה, ומתאימה לכל המשפחה.
הקינמון מוסיף טעם חם ועשיר, בעוד הדבש נותן מתיקות טבעית ומאזנת. ניתן להוסיף לדייסה מגוון תוספות לפי הטעם, כמו פירות טריים, אגוזים, זרעים או יוגורט.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
סיר
המצרכים
- 1 כוס מים
- 1 כוס חלב סויה/שקדים ( לא ממותק)
- ¾ כוס שבולת שועל להכנה מהירה
- 1 כפית קינמון
- 1 כף דבש (עדיף איכותי נא raw , שלא עבר חימום)
אופן ההכנה
- להרתיח בסיר קטן את המים עם החלב הצמחי.
- להוסיף את שבולת השועל ומערבבים כ 3 דקות.
- להוסיף כף קינמון, ומורידים מהאש.
- להוסיף פירות חתוכים לבחירתכם.
- לזלף מעל את הדבש.
- ונזרה מעט שקדים/זרעים לא קלויים.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
דייסת שיבולת שועל קינמון ודבש
לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: דייסת שיבולת שועל קינמון ודבש מתכון מאת: עידית מרום
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם