| | | |

פבלובה עם פירות יער ללא סוכר

הקלאסיקה של הקינוחים ללא סוכר וללא גלוטן
בהשראת: שרית ברסקה
עדיין אין דירוגים
מתכון פבלובה

חולמים על פבלובה אבל שומרים על תזונה מאוזנת? גם אתם יכולים ליהנות מהקינוח הקלאסי הזה בגרסה ללא סוכר! מתכון זה ישמור על כל הטוב שבפבלובה – מרנג אוורירי, קצפת עשירה ופירות יער עסיסיים – תוך שימוש בתחליפים מתוקים טבעיים.

התוצאה? קינוח מרשים, טעים ומפנק שמתאים לכל אחד. בואו נגלה איך מכינים פבלובה עם פירות יער ללא סוכר, צעד אחר צעד.

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון פבלובה
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון פבלובה

פבלובה עם פירות יער ללא סוכר

הקלאסיקה של הקינוחים ללא סוכר וללא גלוטן
עדיין אין דירוגים
לדרג
כמות 0
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אפייה בינונית
כוס מדידה אוניברסלית
מיקסר

המצרכים

  • 2 ביצים (רק החלבון - הלבן של הביצה)
  • 1 כפית מלח הימלאיה דק (מחוקה )
  • 1 כף מיץ לימון
  • 1 כפית תמצית וניל ללא סוכר
  • ½ כוס סוכר סוויטאנגו

לקציפה:

  • ½ כוס שמנת מתוקה 38% ללא סוכר
  • 1 כף אינסטנט וניל סוויטאנגו
  • ½1 כפות סוכר סוויטאנגו

לקישוט:

  • 1 כוס פירות יער - פטל שחור אורגני

אופן ההכנה

הכנה המירנג :

  • להקציף את החלבון במהירות בינונית.
  • להוסיף בהדרגה את המלח , את הלימון, את התמצית וניל ואת הסוכר .
  • להקציף עד לקבלת קציפה יציבה וחזקה .
  • לחמם תנור לטמפרטורה של 100 מעלות .
  • לזלף על גבי נייר אפיה גביעה בקוטר 6-8 ס"מ וגובה 4 ס"מ .
  • לאפות למשך כשעה עד ליבוש מלא.

הכנת הקציפה:

  • להקציף חצי כוס שמנת ומוסיפים לאט את אינסטנט וניל סוויטאנגו והסוכר עד לקבלת קצפת יציבה ובוהקת לזילוף .
  • לאחר שהגביעים התקררו לזלף את הקצפת לתוך "הגביעים" ולסיום מקשטים עם פירות יער מעל או בצד .
  • אפשר לקשט בכל פרי שבתזונה ואפילו לגרד שוקלד הכל לפי הטעם .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: פבלובה עם פירות יער 

לא הבנתי כיצד מכינים את הגביע.
כשאת מזלפת אל תסתבכי יותר מידי עם זילוף אני בפעם הראשונה פשוט יצרתי מעין כוסית עם כפית ועצבתי אותה הרעיון בסוף זה הגומה ששמים את הפירות היער וקצפת השמנת . להגיד לך שהצורניות זה העיקר פחות . הייתה לי פעם שהצורה לא צלחה ולא יצאה יפה כמו שרציתי ואז פשוט לקחתי כוסות קטנות ללפתן או קינוח ופשוט שברתי את הפבולבה הנחתי מעליה קצפת ופירות יער וכולם עפו על זה . מה שאני מנסה להגיד שבצורה זה הדמיון והיצירתיות הס"מ לא עושים את הטעם והנראות .
את משתמשת בסויטנגו בגרסה הגרגרית שלו? או באבקה?
באבקה פשוט פחות גושי.
היכן קונים אינסטנט וניל ללא סוכר, שמנת מתוקה ללא סוכר בסופרים לא מצאתי, בחנות טבע אולי ?
בכל הרשתות הגדולות יש מחלקות של ללא סוכר ואפשר גם בניצת הדובדבן.
מתכון פבלובה
צילום: שרית ברסקה

 

רק עוד דבר אחד אחרון!
פבלובה עם פירות יער ללא סוכר

לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכוניםבריאים מושלמים. רק תבחרו!

מקור: פבלובה עם פירות יער ללא סוכר מתכון מאת:  שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בקבוצתה: תזונה ללא סוכר וללא גלוטן

 

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements