מאפינס בננה בריאים במילוי חמאת לוז
מחפשים מתכון קל, מהיר וטעים להכנת מאפינס בריאים? נמאס לכם מהמאפינס היבשים והמשעממים? הגיע הזמן לנסות את מתכון מאפינס הבננה המיוחדים במילוי חמאת לוז!
מתכון זה משלב את כל הטוב שיש: בננות בשלות ומתוקות, קמח כוסמין מלא, שיבולת שועל, ונגיעה של חמאת לוז עשירה שמוסיפה טעם ומרקם ייחודיים.
המאפינס האלה מושלמים לכל אירוע: ארוחת בוקר בריאה, נשנוש צהריים, או אפילו קינוח קל. הם קלים להכנה, מתאימים לכל המשפחה, וניתן להכין אותם בתוך דקות ספורות.
אז למה אתם מחכים? קדימה למטבח, התחילו לערבב, ותיהנו ממאפינס בננה בריאים ומפנקים במילוי חמאת לוז!
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
ציוד
המצרכים
- 2 בננות (גדולות בשלות מעוכות במזלג)
- 2 ביצים
- ⅓ כוס סוכר קוקוס
- ⅓ כוס שמן קוקוס (מומס)
- ⅓ כוס נוזל קוקוס /חלב צמחי
- ½ כוס קוואקר
- 1 כוס קמח כוסמין מלא
- 1 כפית אבקת סודה לשתיה
- ½ כפית קינמון
- ⅓ כוס חמאת אגוזי לוז/ממרח צ׳ופלה
אופן ההכנה
- לטרוף בקערה היטב בננות, ביצים, סוכר, שמן קוקוס ונוזל קוקוס עד לקבלת תערובת אחידה.
- להוסיף את הרכיבים היבשים ונערבב מעט רק עד לאיחוד.
- להעביר את הבלילה לתבנית שקעים משומנת ונוסיף חצי כפית ממרח אגוזי לוז מעל כל שקע.
- להכניס לאפיה בתנור שחומם על 170 למשך 15-17 דקות.
הערות וטיפים
רק עוד דבר אחד אחרון!
מאפינס בננה בריאים במילוי חמאת לוז
לפני שאתם מתנפלים מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.
מקור: מאפינס בננה בריאים מתכון מאת: N.D. עידית מרום – נטורופתית
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף שלה | בקבוצתה – בדרך למטבח בריא ובאינסטגרם