| | | | | |

מתכון לבצק פיצה שלא טעמתם ללא גלוטן וללא סוכר

פיצה בריאה וטעימה בהכנה קלה
בהשראת: שרית ברסקה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
מתכון לבצק פיצה

מתגעגעים לפיצה אבל מחפשים גרסה בריאה יותר? אל חשש! מתכון לבצק פיצה זה ללא גלוטן וללא סוכר יאפשר לכם ליהנות מהמאכל האהוב בלי רגשות אשמה. בצק זה קל להכנה, עשיר בחלבון ומתאים למגוון רחב של תזונות, כולל קטוגנית ודלת פחמימות.

המתכון משתמש במרכיבים פשוטים וזמינים, כמו קמח שקדים, גבינת מוצרלה, ביצים ותבלינים. ניתן להוסיף תוספות אהובות עליכם על הבצק, כמו רוטב עגבניות, גבינות מגוונות, ירקות, בשר ועוד.

אז קדימה, תתחילו לערבב, לאפות וליהנות מפיצה טעימה, בריאה ומשביעה!

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון לבצק פיצה
צילום: שרית ברסקה
מתכון לבצק פיצה
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

 

מתכון לבצק פיצה

מתכון לבצק פיצה שלא טעמתם ללא גלוטן וללא סוכר

פיצה בריאה וטעימה בהכנה קלה
ציון 5 על ידי דירוג אחד
לדרג
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

תבנית אפייה בינונית

המצרכים

  • 1 ביצה ( L)
  • 2 כפות קמח שקדים
  • 1 כפית אבקת אפיה
  • 1 כפית חמאת בוטנים
  • 1 כף שמן MCT
  • מלח הימלאיה (קורט)

לתוספת מעל הפיצה :

  • ½ כוס גבינה מגורדת מוצרלה /גאודה/צ'אדר (אפשר יותר אפשר פחות הכול לפי הטעם)
  • 10 זיתים (פרוסים או שלמים ללא גרעין כל אחד לפי הטעם)
  • תיבול לפי הטעם אני שמתי אורגנו צ'ילי גרוס פלפל גרוס ותיבול אטלקי
  • ממרח עגבניות מ 4 עגבניות שרי מטוגנות עם שום ועשבי תיבול

אופן ההכנה

  • להכניס לקערה את המרכיבים היבשים ואז את הנוזליים.
  • לערבב טוב טוב עד לקבלת בצק מעט דביק לא להתרגש .
  • להניח על מהשטח העבודה שלנו נייר אפיה.
  • להרטיב את קצות האצבעות ונפתח את הבצק בידיים לצורה עגולה לא צריך שיהיה סימטרי .
  • להניח על אש גבוהה מחבת רצוי מחבת לטיגון ללא שמן .
  • לאחר שהמחבת שלנו התחממה נניח מעט חמאה ונפזר אותה על כל המחבת.
  • את הבצק שלנו נניח בזהירות במחבת וננמיך את הגז ללהבה הכי נמוכה .
  • לאחר דקה עם מרית נתחיל בעדינות לשחרר את הבצק מתחתית המחבת.
  • אפשר להוסיף מעט חמאה / שמן שמותר ולאחר דקה נוספת נהפוך את הפיצה שלנו .
  • אחרי שבסיס הפיצה שלנו השחמים מעט מ-2 הצדדים.
  • להוסיף את הממרח עגבניות לפזר את בתיבול מעל ניתן להם דקה להיספג מעט.
  • להוסיף את הגבינה להוסיף מעל שוב עשבי תיבול זיתים בזיליקום .
  • להשאיר על אש נמוכה עד שהגבינה תימס נכבה נקרר מעט .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לבצק פיצה
צילום: שרית ברסקה

רק עוד דבר אחד אחרון!
מתכון לבצק פיצה ללא גלוטן וללא סוכר

לפני שאתם מתנפלים על מתכון זה – למה לא לנסות עוד כמה מנות קלות, מצוינות ומלאות בריאות.

הכי כיף לאכול בריא בלי להתפשר על הטעם. מה למשל? הנה עוד כמה רעיונות של מתכוניםבריאים מושלמים. רק תבחרו!

מקור: מתכון לבצק פיצה ללא גלוטן וללא סוכר מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם

 

Similar Posts

5 from 1 vote (1 rating without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements