|

פבלובות אישיות הכי יפות שיש

מתכון חגיגי מושלם ומרשים
בהשראת: תכלת אזולאי
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
מתכון פבלובות אישיות

רוצים להכין קינוח מרשים ומרענן בקלות? פבלובות אישיות הן הפתרון המושלם! קינוח חגיגי וקסום שכל אחד יכול להכין, אפילו בלי הרבה ניסיון באפייה.

מתכון פבלובות מרשימות וייחודיות עם מראה חגיגי המושך תשומת לב ומוסיף המון לכל אירוע.

ספר המתכונים של תכלת אזולאי

מתכון פבלובות אישיות
צילום: תכלת אזולאי
מתכון פבלובות אישיות
צילום: תכלת אזולאי
מתכון פבלובות אישיות
צילום: תכלת אזולאי

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון פבלובות אישיות

פבלובות אישיות הכי יפות שיש

מתכון חגיגי מושלם ומרשים
ציון 4.50 על ידי 2 דירוגים
לדרג
באדיבות: תכלת אזולאי

ציוד

כוס מדידה אוניברסלית
תבנית אפייה בינונית
מיקסר

המצרכים

  • 6 חלבונים (למלא כוס שלמה)
  • 2 כוסות סוכר
  • ¼ כפית מלח
  • ¼ כוס מיץ לימון
  • 1 כף חומץ
  • 5 גרגירי מסטיקה כתושים (מומלץ - לא חובה)
  • 1 כף אבקת סוכר
  • 1 כף קורנפלור
  • קורנפלור (מעט )
  • אבקת סוכר (לפיזור)

אופן ההכנה

  • נקציף את החלבונים עם הסוכר במהירות גבוהה עד שנוצר מרנג יציב .
  • נוסיף באיטיות רבע כפית מלח רבע כוס מיץ לימון כף חומץ .
  • מומלץ גם 5 גרגירי מסטיקה כתושים .
  • נתחיל להוסיף לאט לאט למרנג תוך כדיי הקצפה מהירה כף אבקת סוכר כף קורנפלור מנופים ביחד.
  • הכל לעשות בזהירות תוך כדיי הקצפה מהירה על מנת לא להפיל את המרנג.
  • ההקצפה צריכה להיות בערך 15 דקות אינטנסיביות.
  • נפזר מעט קורנפלור על נייר אפייה.
  • נזלף מעל את הפבלובה אבקת סוכר.
  • נכניס לאפייה 100 מעלות במצב טורבו למשך שעה וחצי .
  • הפבלובה צריכה להיות קשה מבחוץ ורכה מבפנים.

הערות וטיפים

נצנן ונאפסן בכלי אטום עם נייר הפרדה ביניהן.
במקום חמים לא במקרר לא במקפיא יכולים להחזיק מעמד חודש.
אפשר להכין פבלובה ענקית או נשיקות .
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון פבלובות אישיות
צילום: תכלת אזולאי

רק עוד דבר אחד אחרון!
פבלובות אישיות

אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.

עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!

 

מקור: פבלובות אישיות מתכון מאת: תכלת אזולאי

 

Similar Posts

4.50 from 2 votes (2 ratings without comment)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?




Advertisements