עוגת תפוזים ספוג לשבת
קבלו מתכון לעוגה ביתית ישר מהלב שהכי מתאימה לבוקר חלומי עם כוס קפה או תה מנחמנת ביד! עוגת תפוזים זהובה ואוורירית במרקם ענני שמתמוסס לכם בפה. הכי ספוג שתאכלו בחיים במתכון הכי קל שיש!
עוגת תפוזים ספוג לשבת

קבלו מתכון לעוגה ביתית ישר מהלב שהכי מתאימה לבוקר חלומי עם כוס קפה או תה מנחמנת ביד!
עוגת תפוזים זהובה ואוורירית במרקם ענני שמתמוסס לכם בפה. הכי ספוג שתאכלו בחיים במתכון הכי קל שיש!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ גילה-בן-ישי icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של גילה בן ישי [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 6 ביצים (מופרדות)
- ½1 כוסות סוכר ( חד פעמי קר)
- 1 שקית סוכר וניל (10 גרם)
- 1 כוס שמן (חד פעמי קר)
- 1 כוס מיץ תפוזים (חד פעמי חם)
- גרידת קליפת (מתפוז 1)
- 2 כוסות קמח (חד פעמי חם)
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
אופן ההכנה
- לחמם תנור ל- 160 מעלות, חום עליון תחתון.
- נקציף חלבונים ונוסיף כוס סוכר וסוכר וניל עד לקבלת קצף יציב.
- בקערה נקציף עם מטרפה חלמונים עם חצי כוס סוכר שנותר שמן מיץ תפוזים וקמח.
- נוסיף עם לקקן מעט מקצף החלבונים לחלמונים ונערבב בתנועת קיפול וכך עם שאר קציפת החלבונים.
- נעביר לתבנית לתפוח מעט על השיש ולתנור לשעה ורבע.
- נהפוך את העוגה בסיום האפייה עד התקררות מוחלטת ולחלצה.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת תפוזים ספוג
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: עוגת תפוזים מתכון מאת: גילה בן ישי