Go Back
מתכון קציצות בשר

קציצות בשר רכות בטעם מפתיע

מתכון מעולה להכנת קציצות עסיסיות
ציון 4.08 על ידי 41 דירוגים
באדיבות: מלי מאירוב

ציוד

מחבת לטיגון

המצרכים

  • ½ קילו בשר (טחון פעמיים מספר 2 - צלעות)
  • 1 צרור פטרוזיליה (קצוצה)
  • 1 בצל (מגורד)
  • ½1 כפות פרורי לחם פשוטים חומים של פעם (לא מוזהבים)
  • 1 כף רסק עגבניות
  • 1 כפית אריסה
  • 1 כפית מלח
  • ½ כפית פלפל שחור
  • 2 כפות שמן
  • 4 כפות מים

אופן ההכנה

  • נכניס לקערה נשים את כל הרכיבים.
  • נלוש 3 דקות על ידי סגירת כל האצבעות על הבשר.
  • לקרוץ כדורים ולטגן קלות מכל צד במחבת עם שמן.
  • אפשר להכין רוטב אדום שאוהבים ולהכניס לרוטב או לאכול כך ללא רוטב.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.