עוגת תפוחים ללא הפרדת ביצים
מתכון נוסטלגי בהכנה קלה

קבלו מתכון לעוגת תפוחים נדירה שתעיף לכן את הפוני ללא הפרדת ביצים!
עוגת תפוחים משגעת שמכינים בקלי קלות ובכמה רגעים! עוגת תפוחים שחובה לפנק איתה את המשפחה והאורחים!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
תבנית 24
כוס מדידה אוניברסלית
המצרכים
- 6 ביצים
- 1 שקית אבקת אפיה (10 גרם)
- 1 שקית סוכר וניל 10 גרם / כף תמצית ווניל
- ½1 כוסות סוכר
- ¾ כוס שמן
- ¼ כוס מיץ תפוזים או מים
- ½2 כוסות קמח
להכנת התפוחים:
- 4 תפוחים גדולים (לשים בקערה )
- 1 כף קינמון
- ¼ כוס סוכר
אופן ההכנה
- נקציף ביצים שלמות עם סוכר עד שמקבלים קצף יציב ולבן 8-10 דקות. נוסיף ווניל ושמן בזיגוג.
- נוסיף מיץ תפוזים, נוסיף את היבשים עד שמקבלים בלילה חלקה.
- נקלף את התפוחים ונחתוך לחצי ולפרוסות דקות.
- נכניס אתת התפוחים לקערה ונערבב עם רבע כוס סוכר וכף קינמון.
- נשמן את התבנית ונמזוג חצי מהבלילה ומעל נפזר חצי מכמות התפוחים.
- נמזוג את שאר הבלילה מעל התפוחים.
- נפזר את התפוחים הנותרים, ומעל נפזר שקדים פרוסים.
- נאפה בתנור שחומם מראש 180 מעלות ל 40-50 דקות.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: עוגת תפוחים
עוגה מהממת, יתאים גם לתבנית 26? כן. |
כשכותבים מיץ תפוזים במתכון מתכוונים למשקה קל (כמו של פריגת או ספרינג) או ממש לסחוט תפוזים? אפשר גם זה וגם זה. |
אני צריכה לשמן את כל התבנית או רק התחתית של התבנית כמו עוגת תפוזים? לשמן את כל התבנית. |
הבמה כולה שלכם:

"עוגה נדירה, תודה נעמי!"
אורלי מלכה
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת תפוחים
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: מתכון מאת: Naomi Beroukhim
יש לפרי מור מיץ תפוחים סחוט נפלא לא סידר ולא משקה קל תפוחים סחוט! ממליצה מאוד
היי ניבה,
מעולה! תודה רבה על ההמלצה 🙂