Go Back
Print
Recipe Image
Smaller
Normal
Larger
פאי שוקולד מקמח מלא ותחליף סוכר
מתכון מעולה ומפורט לפאי מעולה
ציון
4.50
על ידי
4
דירוגים
באדיבות:
חגית אלקבץ
ציוד
תבנית פאי בקוטר 24 / 26
כוס מדידה אוניברסלית
סיר
המצרכים
לבסיס:
▢
200
גרם
נטורינה 1 חבילה - קרה חתוכה לקוביות
▢
¼2
כוסות
קמח
▢
½
כוס
סוכר
▢
1
קורט
מלח
▢
1
ביצה
▢
1
כפית
תמצית וניל
למלית:
▢
200
גרם
שוקולד מריר
( 2 חפיסות)
▢
1
מיכל
שמנת צמחית 250 מ"ל
▢
½
כוס סוכר
▢
30
גרם נטורינה
▢
1
כפית
נס קפה
▢
2
ביצים
אופן ההכנה
להכנת הבסיס:
נכניס למעבד מזון את מרכיבי בסיס העוגה עד לאיחוד הבצק.
נשטח על גבי תבנית פאי נעשה חורים בבסיס.
נכניס לתנור ונאםה על חום של 180 מעלות 15 דקות.
להכנת המלית:
בסיר קטן נרתיח את מרכיבי המלית ללא הבצים.
נטרוף את הביצים ונוסיף למלית.
נמזוג על גבי בסיס הפאי.
נאפה בתנור על חום של 180 מעלות כ 30 דקות (לא טורבו).
ניתן להכין גנאש ולמזוג מעל העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו?
כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.