Go Back

פאי שוקולד מקמח מלא ותחליף סוכר

מתכון מעולה ומפורט לפאי מעולה
ציון 4.50 על ידי 4 דירוגים
באדיבות: חגית אלקבץ

ציוד

תבנית פאי בקוטר 24 / 26
כוס מדידה אוניברסלית
סיר

המצרכים

לבסיס:

  • 200 גרם נטורינה 1 חבילה - קרה חתוכה לקוביות
  • ¼2 כוסות קמח
  • ½ כוס סוכר
  • 1 קורט מלח
  • 1 ביצה
  • 1 כפית תמצית וניל

למלית:

  • 200 גרם שוקולד מריר ( 2 חפיסות)
  • 1 מיכל שמנת צמחית 250 מ"ל
  • ½ כוס סוכר
  • 30 גרם נטורינה
  • 1 כפית נס קפה
  • 2 ביצים

אופן ההכנה

להכנת הבסיס:

  • נכניס למעבד מזון את מרכיבי בסיס העוגה עד לאיחוד הבצק.
  • נשטח על גבי תבנית פאי נעשה חורים בבסיס.
  • נכניס לתנור ונאםה על חום של 180 מעלות 15 דקות.

להכנת המלית:

  • בסיר קטן נרתיח את מרכיבי המלית ללא הבצים.
  • נטרוף את הביצים ונוסיף למלית.
  • נמזוג על גבי בסיס הפאי.
  • נאפה בתנור על חום של 180 מעלות כ 30 דקות (לא טורבו).
  • ניתן להכין גנאש ולמזוג מעל העוגה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.