פשטידת גבינה מוקרמת ב-10 דקות
אין על פשטידת גבינה מדהימה שאפשר לתקתק בכלום זמן! מתכון שימושי במיוחד לכשאין רעיון לארוחת ערב או כשהאורחים ממש מתדפקים על הדלת. אהה וכמובן שהיא ממש טעימה!
פשטידת גבינה מוקרמת ב-10 דקות

אין על פשטידת גבינה מדהימה שאפשר לתקתק בכלום זמן! מתכון שימושי במיוחד לכשאין רעיון לארוחת ערב או כשהאורחים ממש מתדפקים על הדלת. אהה וכמובן שהיא ממש טעימה!
פשטידת גבינה מוקרמת ב-10 דקות שתמיד יוצאת מרשימה וטעימה עם גבינה שנמסה בפה בכל ביס. את הפשטידה הזאת אתם חייבים להכין!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/ ג׳וזט-רביב icon="" target="false" nofollow="false"] ספר המתכונים של ג׳וזט רביב [/button]

[adinserter block="2"]
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
המצרכים
- 1 חבילה בצק עלים מרודד (500 גרם)
- 300 גרם גבינה צהובה
- 1 מיכל שמנת מתוקה (250 מ"ל)
- 1 כוס חלב
- 3 ביצים טרופות
- פלפל שחור (מעט)
- מלח (קורט)
אופן ההכנה
- נשמן תבנית.
- נחתוך בצק עלים מרודד בגודל התבנית וננניח בתחתית התבנית.
- נשים מעל 300 גרם גבינה צהובה מגורדת ומעל שוב בצק עלים אבל חתיך לקוביות גדולות כמו פרוסת עוגה.
- נניח כמו פזל בטיפ טיפה רווחים .
- ניקח קערה לשים 1 שמנת מתוקה 1 כוס חלב 3 ביצים טרופות פלפל שחור ומלח.
- נערבב ונמזוג מעל שיחלחל נשאר גם נוזלים מעל
- נכניס לתנור בערך 40 דקות עד הזהבה.
[adinserter block="4"]

רק עוד דבר אחד אחרון!
פשטידת גבינה מוקרמת
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: פשטידת גבינה מוקרמת מתכון מאת: ג׳וזט רביב
לא אומרים על איזה חום בתנור רק כמה זמן?
היי שושי,
חום של 180 מעלות.
בהצלחה!