לביבות תפוח אדמה
מתכון איכותי וקל להכנה

אין כמו לחזור הביתה – קבלו מתכון פשוט, בסיסי ומעורר געגועים ללביבות תפוחי אדמה כמו של אמא, פציחות ופריכות מבחוץ וגם רכות וטעימות מבפנים.
לביבות תפוחי אדמה בהכנה מהירה וקלה שכל אחד מכם יכול להכין אפילו בעיניים עצומות, ולקבל ארוחה קלילה, משביעה וטעימה!

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?

ציוד
מחבת לטיגון
המצרכים
- 4 תפוחי אדמה
- 3 ביצים
- פירורי לחם
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- אבקת מרק עוף
אופן ההכנה
- נגרד את התפוחי אדמה.
- נסחט טוב מנוזלים.
- נוסיף ביצים טרופות ויתר החומרים.
- נטגן בשמן חם.
- נוציא לניר סופג.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
לביבות תפוחי אדמה
אומרים שאוכל הוא סוג של נחמה וכשמתחשק לאכול ארוחה טובה ומרחיבת לב לאחר שבוע עמוס, אין ספק שמאכלים פשוטים, עם טעם של פעם, הם אלה שעושים את העבודה.
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!