נשים בקערה את השוקולד, מים, טחינה גולמית וממיסים במיקרוגל.
נערבב לתערובת חלקה (ממליצה להמיס בפולסים של 20 שניות כל פעם).
נוסיף לקערה את פצפוצי האורז ומערבבים היטב .
נרפד תבנית בנייר אפייה, יוצקים לתוכה את התערובת משטחים ונהדק באופן אחיד בעזרת תחתית כוס (שהתערובת תהיה בגובה של 2 ס"מ).
נכסה את התבנית ונכניס למקפיא ל-4 שעות או ללילה עד שהתערובת מתקשה ומתייצבת.
לאחר 4 שעות או לילה במקפיא, נשלוף את התערובת החוצה, נניח על משטח עבודה ובעזרת סכין חדה נחתוך לקוביות לפי הגודל שרוצים.
נאחסן במקרר עם ניילון נצמד או בכלי אטום עד להגשה.