| | | | | | | |

מחפשים מתכון לעוגה בחושה פשוטה וטעימה? עוגות בחושות זכו בשנים האחרונות לרנסנס ולו רק בגלל העובדה שעוגה בחושה קלה להכנה. אבל כהעוגה היא עוגה בחושה ללא סוכר שלא מתפשרת על הטעם בכלל, כבר אין לכם סיבה לא להכין!

לפניכם מבחר מתכונים של עוגות בחושות מנצחות עם אין סוף אפשרויות וגיוונים. התחברו מחדש לבלוטות הטעם שלכם עם מתכוני עוגות בחושות.

1. עוגת פרג תפוזית ללא קמח וסוכר – עוגה מדהימה, בלי קמח ובלי סוכר בכלל, עם טעם נדיר ומפנק שלא תרגישו בהבדל.

מתכון לעוגת פרג, עוגת פרג

עוגת פרג תפוזית ללא קמח וסוכר

טוויסט ייחודי וטעים לעוגה קלאסית שכולנו מכירים ואוהבים. עוגת פרג תפוזית ומדהימה, בלי קמח ובלי סוכר בכלל
ציון 4 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: בטי דרעי

ציוד

  • תבנית אינגליש קייק / חד פעמית עגולה קטנה

מצרכים

לעוגה:

  • 2 ביצים
  • ½1 כפות סטיביה
  • כוס שמן
  • ¾ כוס קוקוס
  • פרג טחון 100 גרם
  • ¾ כוס קמח שקדים
  • גרידת תפוז
  • 1 תפוז סחוט
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 חופן אגוזי מלך שבורים
  • 1 חופן חמוציות ללא סוכר
  • 1 תפוח מגורד בפומפייה

לציפוי:

  • 1 חפיסה שוקולד מריר ללא סוכר 100 גרם
  • קוקוס לפיזור

אופן הכנה

להכנת העוגה:

  • בקערה נערבב 2 ביצים עם כף וחצי סטיביה.
  • נוסיף 1/3 כוס שמן, שלושת רבעי כוס קוקוס, 100 גר' פרג טחון, שלושת רבעי כוס קמח שקדים, גרידת תפוז מתפוז, מיץ מתפוז אחד, שקית אבקת אפיה, חופן אגוזי מלך שבורים, חופן חמוציות ללא סוכר ותפוח מגורד בפומפיה, – ולערבב הכל יחד.
  • למזוג לתבנית משומנת ונאפה בתנור על חום של 160 מעלות למשך חצי שעה או עד שמתייצב
  • כשמוציאים מזלפים מעל העוגה מיץ תפוזים.

להכנת הציפוי:

  • נמיס במיקרו חבילת שוקולד מריר ללא סוכר עם כף פלטה של ​​שמן קוקוס.
  • מערבבים ומוזגים על העוגה ומעל מפזרים קוקוס.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

2. עוגת גבינה בחושה ללא סוכר – עוגה שתמיד מצליחה, בלי נפילות, בלי מיקסר, ללא גלוטן, ללא סוכר, דלת פחמימה, והכי־הכי טעימה!

מתכון עוגת גבינה

עוגת גבינה בחושה שתמיד מצליחה (ללא סוכר)

עוגה מהממת, מנחמת, משמחת כל חיך ומושלמת להפסקה מרגיעה עם קפה משובח.
ציון 4.34 על ידי 6 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

  • תבנית קוטר 20

מצרכים

  • חמאת קקאו 50 גרם
  • 1 חבילה מסקרפונה 40% 250 גרם
  • גרידת לימון מלימון שלם
  • 4 כפות ממתיק טחון דק טחון דק
  • 1 כף תמצית וניל
  • 3 כפות אינסטנט וניל ללא סוכר וללא גלוטן
  • שמנת להקצפה 38% 110 מ"ל
  • 4 ביצים

לציפוי העוגה:

  • שמנת להקצפה 38% 200 מ"ל
  • 3 כפות אבקת סוכר סוויטאנגו
  • 3 כפות אינסטנט סוויטאנגו וניל
  • 2 כפות אניסנט סוויטאנגו קרמל לא חובה

אופן הכנה

  • נמיס את החמאת קקאו במיקרוגל .
  • בקערה נשים את כל המרכיבים למעט הביצים ונערבב.
  • נוסיף את החמאת קקאו לתערובת ושוב נערבב עד להטמעה מלאה של כל המרכיבים.
  • נוסיף את הביצים תוך כדי ערבוב עד לקבלת תערובת אחידה וחלקה.
  • נחמם תנור לטמפרטורה של 200 מעלות אפיה רגילה לא טורבו.
  • ניקח תבנית קוטר 20 נשמן אותה מעט עם חמאה ונניח נייר אפיה באפן שיהיה מעל גובה התבנית ועוטף את כל הדפנות.
  • נאפה למשך כחצי שעה או עד להשחמה של העוגה.
  • נוציא ונקרר חמש שעות לפחות בטמפרטורת החדר.

אופן הכנת הציפוי:

  • נקציף את השמנת הממתיק והאינסטנט ווניל.
  • נחלק את הקצפת ל-2.
  • החצי הראשון של הקצף נשאיר במרקם הטבעי – הווניל.
  • בחצי השני נוסיף 2 כפות של אינסטנט קרמל ונערבב עד לקבלת גוון מוקה אחיד (בהיר).
  • לאחר שהעוגה התקררה ממש נמרח את שכבת הקצפת במרקם הטבעי – הווניל ולאחר מכן שכבה של הקצפת עם הקרמל.
  • נכניס למקרר להתייצבות הציפוי.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

איך אתם עוד לא שם?!

הצטרפו עכשיו לוואטסאפ שלנו למתכונים בריאים ותפריט מתכונים חדש כל יום.

3. עוגת טחינה ושומשום בחושה (ללא סוכר) – עוגת חלבה בחושה בציפוי אגוזי מלך וקרמל, ספוגית עסיסית וטעימה, נטולת סוכר וגלוטן ודלת פחמימה, שופעת כל טוב!

מתכון עוגת טחינה

עוגת טחינה ושומשום בחושה (ללא סוכר)

עוגת בחושה בציפוי אגוזי מלך וקרמל, ספוגית עסיסית וטעימה, נטולת סוכר וגלוטן.
ציון 4.25 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

  • תבנית אינגליש קייק

מצרכים

  • שומשום 50 גרם – טחון דק
  • קמח שקדים 100 גרם
  • 2 כפות טחינה + כפית
  • 3 כפות ממתיק טחון דק
  • 3 ביצים
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כף אבקת אפיה
  • 2 כפות שמן MCT / כל שמן שמותר
  • מים 100 מ"ל

לציפוי:

  • אגוזי מלך חתוכים גס
  • 2 כפות סוכר חום של סוויטנגו

אופן הכנה

  • נניח בקערה את כל המרכיבים היבשים ואז את הנוזליים ונערבב עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושים.
  • נשמן תבנית אינגליש קייק ונעביר את התערובת לתבנית.
  • נפזר מעל הבלילה את האגוזים ואת הסוכר חום.
  • נאפה בתנור בטמפרטורה של 170 מעלות למשך 35 דקות או עד להזהבה של העוגה.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

4. עוגת קפה קרה ללא סוכר וללא גלוטן – עוגה קלילה בשילוב טעמים מדהים שישאיר לכם טעם של עוד!

מתכון עוגת קפה

עוגת קפה קרה ללא סוכר וללא גלוטן

עוגת קפה לחה במרקם חלומי שהכי מושלמת לכל מכורי הקפה שבינינו
ציון 3.60 על ידי 10 דירוגים
באדיבות: שרית ברסקה

ציוד

  • תבנית קוטר 18

מצרכים

  • 1 חבילה גבינת מסקרפונה 40% גד 250 גרם
  • 2 כפיות קפה נמס 10 גרם
  • 3 כפות אריתריתול סופר סוכר 36 גרם
  • 1 כפית תמצית וניל
  • 1 כוס שמנת מתוקה נטולת לקטוז שופרסל שמנת 38% להקצפה 250 גרם
  • אינסטנט פודינג בטעם וניל סוויטנגו 30 גרם

לקישוט (לא חובה):

  • שברי שקדים ואגוזים לפיזור

אופן הכנה

  • מקציפים את השמנת עם הסופר סוכר והאינסטנט עד לקבלת קרם יציב ואחיד.
  • בקערה נפרדת פותחים את המסקרפונה בעדינות עד שתהיה נוחה ולא נוקשה.
  • מוסיפים את התמצית וניל עם הנס קפה ומערבבים עד לספיגת הקפה והתמצית לחלק מהתערובת.
  • יש להוסיף את הקצפת בתנועות מעטפת לערבב וליצור תערובת אחידה.
  • להעביר לתבנית קוטר 18 ולהכניס למקפיא לשעתיים או למקרר לכ-4 שעות.
  • לקישוט אפשר לפזר שברי שקדים ואגוזים לא חובה.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

נפתח החשק? עשרות מתכוני ארוחת צהריים במרחק לחיצה אחת

5. עוגת בננות בחושה בריאה עם אגוזים – עוגת בננה בחושה עשויה מהרכיבים הכי טובים שיש!

עוגה בננה בריאה עם אגוזים

עוגת בננות בחושה בריאה עם אגוזים

קערה אחת, 10 דקות, ועל השיש תחכה לכם עוגת בננה בריאה וממכרת.
ציון 4.88 על ידי 8 דירוגים
באדיבות: עידית מרום

ציוד

  • תבנית: אינגליש קייק גדולה
  • כוס מדידה אוניברסלית

מצרכים

  • 3 בננות בשלות מעוכות במזלג אפשר גם בננות קפואות, אך כדאי לטחון אותן בבלנדר עם השמן, הסוכר והביצים לפני שמוסיפים את היבשים
  • כוס שמן קוקוס/שמן זרעי ענבים
  • כוס סוכר קוקוס אפשר סוויטנגו במקום
  • 2 ביצים ניתן להחליף עם חצי כוס רסק תפוחים טבעי
  • 1 כפית תמצית וניל / קינמון
  • 1 כפית אבקת סודה לשתייה
  • מלח מעט
  • 1 כוס קוואקר מהיר הכנה
  • ¾ כוס קמח כוסמין מלא

תוספות:

  • כוס אגוזי מלך גרוסים
  • ¼ כוס צימוקים /פצפוצי שוקולד מריר

אופן הכנה

  • לטרוף את כל הרטובים, ולהוסיף את היבשים.
  • להוסיף את התוספות לפני שמערבבים את הקמחים ולערבב עד לאיחוד.
  • להעביר לתבנית אינגליש גדולה, מרופדת בנייר אפייה.
  • לאפות על חום של 175 מעלות כ-40-35 דקות.
ניסית את המתכון?צלמי איך יצא לך!! ממליצה עליו?!

יש לכם שאלות על אחד ממתכונים עוגה בחושה ללא סוכר באוסף? אל תהססו לשאול למטה!

Similar Posts

2 Comments

  1. היי העוגות נראות ממש טוב
    רציתי לשאול בעוגת טחינה ושומשום
    אם אפשר להחליף מקמח שקדים לקמח רגיל
    תודה רבה

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

Advertisements