| | |

עוגת גבינה ניו יורק מושלמת ללא קמח

תחתית פריכה עם מלית עשירה ורכה
בהשראת: מיטל מיכאלי
ציון 4.49 על ידי 33 דירוגים
עוגת גבינה ניו יורק מושלמת ללא קמח

תכירו את עוגת הגבינה שקוראת אתגר על כל העוגות האחרות עם טעם שיא השלמות שאין כמוהו בעולם!

קבלו מתכון לעוגת גבינה ניו יורק מושלמת שמכינים בקלי קלות, ללא קמח וללא הקצפה כלל, עם תחתית פריכה וחמאתית, המשתדכת למלית גבינה עשירה ורכה, וציפוי מושחת המקפיץ את הטעם ברמות.

עוגה משגעת המקבלת מקסימום טעם והנאה במינימום השקעה והכנה קלה. ביס אחד ותמצאו את כל המשפחה באושר צרוף!

מתכון באדיבות: מיטל מיכאלי

ספר המתכונים של מיטל מיכאלי

 

עוגת גבינה ניו יורק מושלמת ללא קמח

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

עוגת גבינה ניו יורק מושלמת ללא קמח

עוגת גבינה ניו יורק מושלמת ללא קמח

תחתית פריכה עם מלית עשירה ורכה
ציון 4.49 על ידי 33 דירוגים
לדרג
באדיבות: מיטל מיכאלי

ציוד

רינג קוטר 22

המצרכים

לתחתית:

  • 80 גרם חמאה מומסת
  • 170 גרם פתי בר

למלית הגבינה:

  • 150 גרם שוקולד לבן
  • 80 גרם שמנת מתוקה
  • 500 גרם גבינת שמנת 30%
  • 500 גרם גבינה לבנה
  • 180 גרם סוכר
  • 5 ביצים L

לציפוי:

  • 200 גרם שמנת חמוצה
  • 20 גרם אבקת סוכר

אופן ההכנה

  • נטחן במעבד מזון את הפתי בר לתערובת חולית, ונערבב עם חמאה מומסת ואז נאחד בין השניים.
  • נעביר את תערובת הביסקוויטים והחמאה לרינג עטוף היטב בחלק התחתון שלו ונשטח את הביסקוויטים טוב טוב לתחתית!
  • נעביר למקפיא בינתיים להתייצבות התחתית ואז נעבור להכנת מלית הגבינה.
  • נמיס שמנת מתוקה ושוקולד לבן לקבלת תערובת חלקה ללא גושים ונניח בצד.
  • בקערה גדולה נשים גבינת שמנת, גבינה לבנה וסוכר ונטרוף היטב.
  • נוסיף את הביצים, כל פעם אחת אחת פנימה, וטורפים לאחר הוספת כל אחת, עד שכולן טרופות היטב. לאחר מכן נוסיף פנימה את השוקולד הלבן שהמסנו תחילה ונטרוף שוב.
  • נוציא את הרינג מהמקפיא ונניח אותו על תבנית תנור, נשמן את הרינג בעזרת מעט חמאה מומסת/תרסיס שמן ונמזוג את מלית הגבינה.
  • כדי שיהיה נוח למזוג כי הבלילה מאוד נוזלית.
  • נכניס לתנור שחומם מראש ל-155 מעלות (מצב אפיה רגיל) למשך שעה וארבעים דקות עד שעה וחמישים דקותף יחד עם תבנית עם מים רותחים בתחתית התנור.
  • יודעים כשהעוגה מוכנה ברגע שהיא יציבה בצדדים ורוטטת במרכז וכשנכניס פנימה קיסם הוא נקי מהבלילה.
  • נוציא את העוגה בזהירות מהתנור- לא נכבה אותו. ונכין את הציפוי שמנת.
  • לציפוי שמנת - נערבב את השמנת החמוצה ואבקת הסוכר היטב ונמזוג מעל עוגת הגבינה בעזרת כף גדולה/פלטה.
  • נכניס ל-10 דקות אפייה נוספות בתנור כדי שהשמנת תתייצב על העוגה ואז נוציא מהתנור.
  • נצנן על השיש למשך 40 דקות ואז נעביר למקרר ל 8-10 שעות לפחות.
  • לאחר שהעוגה מתקררת, נעביר סכין חדה מסביב ונחלץ מהרינג.
  • נחתוך ונגיש.
  • לקבלת תוצאה נכונה - לא מומלץ להחליף את הגבינות הרשומות בגבינות אחרות.
  • בגלל שזו לא עוגת גבינה אפויה רגילה גבוהה לא משתמשים בנייר אפייה בצידי הרינג, מי שנוח שנוח לו עם נייר אפייה בצדדים בהחלט יכול לשים
  • מומלץ להכין את העוגה יום/לילה לפני שרוצים לאכול ממנה, היא רק משתבחת יום למחרת
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

הכנתם? נשמח לשמוע איך יצא בתגובות למטה!


רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת גבינה ניו יורק

מתכון הזה הינו חלק מאוסף
מתכוני עוגות גבינה מושלמים. אל תפספסו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

מקור: עוגת גבינה ניו יורק – מיטל מיכאלי

Similar Posts

8 Comments

  1. יש לי שאלה, הכמות הגדולה של המצרכים, לא מתאימה לתבנית גדולה יותר, כמו 26 28?
    והאם אפשר לאפות בתבנית עגולה מתפרקת ולא ברינג?

    1. היי חוה, אמנם כמות המצרכים גדולה אך העוגת גבינה היא בסגנון ניויורק, עשירה ודחוסה ולא אמורה לצאת גבוהה ואווירירית, כך שכמות המצריכים מתאימה לתבנית קוטר 22 כמו שמצויין במתכון ולא תבניות גדולות יותר (אפשר בתבנית עגולה מתפרקת בהחלט, העיקר הקוטר). בהצלחה!

    1. השאלה שלי למה העוגה נופלת אחרי שמוציאים אותה מהתנור ביכדי לימרוח את השמנת. מה ניתן לעשות שהעוגה תישאר בגובה שלה כמו שבתמונה של המתכון.

      1. שינויי טמפרטורה קיצוניים גורמים לה לשקוע. חשוב לא לפתוח את התנור, לתת לה לנוח שעה שעתיים שם, אז שעה בטמפרטורת חדר ואז למקרר (מומלץ לילה שלם)

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?