| | | | |

עוגיות עם קמח שקדים מ-4 מרכיבים

לגמרי לא ברור לנו איך בעוגיות קטנות, יפות ושובבות כל כך, נמצאים כ"כ הרבה יתרונות מושלמים.
בהשראת: שרית ברסקה
ציון 3.89 על ידי 9 דירוגים
מתכון עוגיות עם קמח שקדים

עוגיות מקמח שקדים – לא קל להפתיע אותנו, אבל הפעם הצליחו בגדול, כי לגמרי לא ברור לנו איך בעוגיות קטנות, יפות ושובבות כל כך, נמצאים כ"כ הרבה יתרונות מושלמים.

כן כן, המתכון המושלם הזה של עוגיות עם קמח שקדים  – קוקוס ממכרות העיף אותנו בהכנה ביתית הכי קלה שאפשר לבקש, בכך שהן אידאליות גם לצליאקים, גם מספקות טעם איכות עשיר בטירוף, גם נטולות גלוטן, גם נטולות סוכר לבן וגם מכינים אותן בתוך דקות עם 4 מצרכים טבעיים בלבד.

ואם לא השתכנעתם עד עכשיו כבר לרוץ ולהכין עוגיות שקדים מופלאות, אז קחו עוד יתרון שיסגור לכם את הפינה – הן פשוט טעימות בקטע אחר!!

ספר המתכונים של שרית ברסקה

מתכון עוגיות עם קמח שקדים
צילום: שרית ברסקה

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים?

מתכון עוגיות עם קמח שקדים

עוגיות עם קמח שקדים מ-4 מרכיבים

לגמרי לא ברור לנו איך בעוגיות קטנות, יפות ושובבות כל כך, נמצאים כ"כ הרבה יתרונות מושלמים.
ציון 3.89 על ידי 9 דירוגים
לדרג
כמות 15 עוגיות
באדיבות: שרית ברסקה

המצרכים

לבצק:

  • קמח שקדים (100 גרם )
  • ממתיק סוכר (30 גרם )
  • 2 חלבונים
  • 1 כפית תמצית שקדים / וניל

לקישוט:

  • אבקת סוכר ממתיק שמותר (או אפשר לטחון כל ממתיק)
  • שברי שקדים מולבנים

אופן ההכנה

  • נניח בקערה את כל המרכיבים היבשים ונוסיף את הנוזליים.
  • נערבב את הכול ביחד עד לתערובת אחידה.
  • ניצור עיגולים / אפשר גם חצי ירח.
  • נקשט את העוגיות בשברי שקדים ואבקת סוכר ממתיק.
  • נניח בתבנית מעל נייר אפיה.
  • נחמם תנור על חום של 170 מעלות ונאפה למשך 15 דקות או עד להזהבה קלה של העוגיות.

הערות וטיפים

  • אין קושי בעבודה עם הבצק אפשר לשחק עם הצורות . והכי חשוב להנות מהכנה.
  • לעניין מתיקות - מי שאוהב מתיקות יתר תמיד יכול להוסיף ממתיק.
  • הצורות והקישוט כיד הדמיון אבל חייבים לשמור על מהות העוגייה.
  • לקרר את העוגיות לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.


שאלות נפוצות: עוגיות עם קמח שקדים

העוגיה קשה / רכה?
אחרי שהיא מתקררת קראנצית.
מה הכוונה ממתיק סוכר?
סוכר סוויטאנגו טחון דק או אפשר גם אבקת סוכר סווטאנגו . מונקפרוט וכו'.
מה ההבדל בין קמח שקדים לשקדים טחונים, או שאין הבדל?
אפשר לנסות לטחון ולראות בעיקרון לא נראה לי שיש הבדל רק צריך לשים לב שלא מערבבים את הטחינה.
מקציפים את החלבונים?
אני לא הקצפתי.
אפשר להחליף את הממתיק בסוכרלוז נוזלי?
אם את אוהבת את הטעם אין בעיה.
מתכון עוגיות עם קמח שקדים
צילום: שרית ברסקה

רק עוד דבר אחד אחרון!

המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…

עוד מתכונים מעניינים באתר

צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר! 

 

מקור: עוגיות עם קמח שקדים מתכון מאת: שרית ברסקה

לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם

Similar Posts

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?