Go Back
+ servings
מתכון עוגיות עם קמח שקדים

עוגיות עם קמח שקדים מ-4 מרכיבים

לגמרי לא ברור לנו איך בעוגיות קטנות, יפות ושובבות כל כך, נמצאים כ"כ הרבה יתרונות מושלמים.
ציון 3.89 על ידי 9 דירוגים
כמות 15 עוגיות
באדיבות: שרית ברסקה

המצרכים

לבצק:

  • קמח שקדים (100 גרם )
  • ממתיק סוכר (30 גרם )
  • 2 חלבונים
  • 1 כפית תמצית שקדים / וניל

לקישוט:

  • אבקת סוכר ממתיק שמותר (או אפשר לטחון כל ממתיק)
  • שברי שקדים מולבנים

אופן ההכנה

  • נניח בקערה את כל המרכיבים היבשים ונוסיף את הנוזליים.
  • נערבב את הכול ביחד עד לתערובת אחידה.
  • ניצור עיגולים / אפשר גם חצי ירח.
  • נקשט את העוגיות בשברי שקדים ואבקת סוכר ממתיק.
  • נניח בתבנית מעל נייר אפיה.
  • נחמם תנור על חום של 170 מעלות ונאפה למשך 15 דקות או עד להזהבה קלה של העוגיות.

הערות וטיפים

  • אין קושי בעבודה עם הבצק אפשר לשחק עם הצורות . והכי חשוב להנות מהכנה.
  • לעניין מתיקות - מי שאוהב מתיקות יתר תמיד יכול להוסיף ממתיק.
  • הצורות והקישוט כיד הדמיון אבל חייבים לשמור על מהות העוגייה.
  • לקרר את העוגיות לפני ההגשה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.