סמבוסק פיצה קל ומהיר (+סרטון)
זהו, נגמרה התחרות מה יותר טעים – סמבוסק או פיצה. במתכון הזה של סמבוסק פיצה תוכלו ליהנות מכל העולמות!
הביס המושלם הזה הוא שילוב מטריף של בצק מופלא ומילוי משגע, שיוצר פיצה ביתית נהדרת בתוך מאפה פריך, ריחני וזהוב, שיזכיר לכם את מיטב המאפיות.
הדבר הקל הוא להכין אותו – בצק מהיר ונדיר!. הבעיה, שיהיה קשה להפסיק לזלול, בטח כשהם יוצאים מהתנור הלוהט… והיי, לא יפה לא להשאיר קצת מהטוב הזה גם לאחרים…
מושלם לארוחת צהריים קלילה, לארוחת ערב מלאה או לנשנוש לילי וטעים מול הטלוויזיה בליווי סלט ירקות רענן, ביצה ומתבלים שונים, נפתח לכם התיאבון? צפו גם בסרטון, כאן למטה…
למה באמת כדאי לכם: סמבוסק פיצה
- אין יותר תחרות מה יותר טעים – סמבוסק או פיצה. במתכון הזה תוכלו ליהנות מכל העולמות!
- כי הבצק נדיר ומהיר להכנה, כך שהרעב שלכם לא יצטרך לחכות יותר מדי זמן כדי לטרוף את התענוגות המושלמים האלה
שורה תחתונה: שילוב מטריף של בצק מופלא ומילוי משגע, שיוצר פיצה ביתית בתוך מאפה ריחני וזהוב, שיזכיר לכם את מיטב המאפיות
סמבוסק פיצה קל ומהיר (+סרטון)
המצרכים
לבצק:
- 4 כוסות קמח
- ½1 כפות שמרים יבשים
- 3 כפות שמן זית
- ½ כוס סודה מוגזת
- 1 כוס מים חמימים
- ½ כף מלח
לרוטב פיצה:
- 1 בצל קצוץ
- שום כתוש
- 1 גביע רסק עגבניות קטן (100 גרם)
- ½ כוס שמנת לבישול
- אורגנו
- צ'ילי גרוס
- מלח
- פלפל
אופן ההכנה
- לשים היטב את כל מצרכי הבצק עד לקבלת בצק רך ונעים. מתפיחים שעה
- בינתיים מכינים את רוטב הפיצה - מטגנים בצל קצוץ, שום כתוש, רסק עגבניות קטן, חצי כוס שמנת לבישול, אורגנו, צ'ילי גרוס, מלח ופלפל, ומערבבים הכל היטב
- חוזרים לבצק - מרדדים על משטח מקומח, קורצים לצורות, ושמים בכל אחת רוטב פיצה וכל תוספות שאוהבים – תירס, זיתים, בצל וכו'
- סוגרים את השוליים היטב, מברישים במעט שמן, טובלים בשומשום ואופים על 180 מעלות עד שמשחים
- ניתן לשחק עם המילוי כפי שרוצים, וללוות את הסמבוסק בגבינה עם ממרח זיתים, פפריקה, שמן זית ואורגנו
סרטון
הערות וטיפים
- אל תוותרו על מי הסודה לשתייה - הם נותנים לבצק אווריריות נהדרת
- אם אין כוס מדידה, השתמשו בכוס חד פעמית לשתייה חמה, 250 מ"ל
- אם אתם אוהבים בצל חי - לא חובה לטגן את המלית
שאלות נפוצות: סמבוסק פיצה
חובה סודה? אפשר לוותר על הסודה, אבל היא נותנת לבצק אווריריות נהדרת |
מאיפה הקורצן היפה הזה? ניתן להשיג בכל חנות למוצרי אפייה |
באיזה כוסות אפשר להשתמש אם אין כוס מדידה? כוס חד פעמית לשתייה חמה, 240 מ"ל |
כמה חתיכות יוצאות מהכמות הזאת? תלוי בגודל שעושים. לי יצא 22 |
חייבים לטגן המלית או שאפשר גם בלי? |
הבמה כולה שלכם:
"נראה מעלףףףף. פעם ראשונה שאני שומעת על שמנת לבישול ברוטב פיצה!"
עדן זגורי
רק עוד דבר אחד אחרון!
-
המתכון הזה הוא חלק מאוסף מתכוני מאפים ולחמים מושלמים. אל תפספסו!
עוד מתכונים מעניינים באתר