סלט טורקי ללא בישול ב-5 דקות
מכירים את הביטוי "להרוג טורקי ולנוח". אז חלילה, אנחנו לא הורגים אףףףף אחד, אבל לגמרי הולכים לנוח טוב טוב בשבת, ולא לעבוד קשה בכלל!
כי היום אנחנו מכינים בקלילות מהממת סלט טורקי ב-5 דקות ב-ל-ב-ד שלא מצריך שום בישול (וגם לא להרוג טורקי… 😜).
כמה דקות ויש לכם מעדן מושלם לשולחן הסלטים של שבת, המחמאות לא יפסיקו לזרום והחלה הטרייה תעבוד שעות נוספות כי אין כמו לנגב איתה סלט טורקי פיקנטי ומקפיץ לצד המנה העיקרית שעשוי כולו בקערה אחת ויספק לכם עונג טעמים מושלם בתיבול עמוק ועשיר, מלא ירק רענן ומראה אדום, בוהק ונוצץ יפהפה.
למה באמת כדאי לכם: סלט טורקי מתכון
- סלט טורקי מושלם וקל לכל שולחן שבת ולממרח מקפיץ על כל טוסט או כריך
- כי למה להרוג טורקי ולנוח, אם אפשר רק להכין סלט טורקי ב-5 דקות, להתענג ואז לנוח?
שורה תחתונה: קערה אחת, 5 דקות, הכי קל וטעים שיש, מה עוד אפשר לבקש?
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
המצרכים
- 2 בצלים (קצוצים)
- ½ חבילת כוסברה
- ¼ חבילת פטרוזיליה
- 3 גבעולים בצל ירוק
- ¼ כוס שמן
- ¼ כוס מיץ לימון / חומץ
- 3 כפות רסק עגבניות
- 3 כפות אריסה חריפה
- ½ כפית מלח
- ¼ רבע כפית פלפל שחור
- ¼ רבע כפית כמון
אופן ההכנה
- נקצוץ 2 בצלים דק, נקצוץ את הכוסברה, פטרוזיליה ובצל ירוק.
- נוסיף רבע כוס שמן ורבע כוס מיץ לימון או חומץ.
- נוסיף 3 כפות רסק עגבניות 3 כפות אריסה חריפה.
- נתבל בחצי כפית מלח רבע כפית פלפל שחור ורבע כפית כמון.
- נערבב היטב הכל ונכניס למקרר לככמה שעות, נטעם ונתקן תיבול.
שאלות נפוצות: סלט טורקי
יוצא אבל חריף? שימי פחות אריסה. |
במקום אריסה אפשר להוסיף מטבוחה? לא. |
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוד מתכונים נוסטלגיים מושלמים מחכים באתר, אז כנסו ותכינו ארוחה מרחיבת לב למשפחה!
מקור: סלט טורקי מתכון מאת: מלי מאירוב
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם בדף “המתכונים של מלי מאירוב” | בקבוצתה “לאפות ולבשל עם מלי מאירוב”
טעים מאו
היי איריס,
שמחים שנהנית מהסלט 🙂
שלום
אפשר להקפיא ?
תודה
גילה
היי גילה,
אכן כן, בהצלחה 🙂
תודה רבה
ושנה טובה ומבורכת.