Go Back
עוגיות סהרוני

עוגיות סהרוני בוטנים עם שוקולד (פרווה)

סהרונים עם טוויסט מגניב ביותר. במקום שקדים טחונים, בוטנים! עוגיות קלות להכנה, מתאימות לכל בית ולכל רגע ביום. העוגיות הן פרווה.
ציון 3 על ידי 2 דירוגים
זמן הכנה: 10 minutes
זמן בישול/אפייה: 20 minutes
סה״כ זמן: 30 minutes
סוג: עוגיות
באדיבות: יפה וקס ברקו

המצרכים

  • 5 כוסות קמח רגיל
  • 3 ביצים
  • 1 שקית אבקת אפיה
  • 1 שקית סוכר וניל
  • 3/4 כוס סוכר
  • 1/2 מיץ תפוזים סחוט טרי
  • 3/4 כוס שמן
  • כוס בוטנים טחונים

לציפוי

  • 2 חבילות שוקולד מריר

אופן ההכנה

  • ללוש הכל יחד
  • ליצור כדורים (כל כדור 20 גרם)
  • כל כדור מגלגלים כנקניק
  • ואת הקצוות לכופף לצורת ירח.
  • לסדר בתבנית על נייר אפייה ולאפות על 180 מעלות כ-20 דק.
  • להמיס את השוקולד המריר במיקרו.
  • כשהן מתקררות, לטבול חצי עליון של הסהרון בשוקולד.
  • מי שלא רוצה שוקולד
  • אפשר בלי ציפוי
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.