| | |

מתכון גלידה קראנץ בטעם החלב של הקורנפלקס

מתכון אליפותתתת שאתם חייבים להכין!
בהשראת: עדן רווח שלום
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
מתכון גלידה קראנץ' בטעם חלב

מתכון גלידה קראנץ' – מכירים את זה שכל איזו תקופה צץ לו איזה טרנד חדש וטעים שכולם באטרף עליו, עוברים בין עשרות חנויות ומגלים שהמלאי אזל, בודקים בכל המדיות אם מישהו מוכר ומוכנים לשלם סכומים לא הגיוניים בעליל? אז עכשיו הגיע תורו של קראנץ' קורנפלקס.

כולם בטירוף עליו, הילדים שלי מחפשים אותו בכל מקרר בסופר, מתאכזבים שמישהו כבר היה פה לפניכם וקנה הכל, והאמת – גם אנחנו. כי זה נשמע לנו ממש ממש טעים.

אז כהרגלנו, וגם כי לא בא לנו לשלם מחיר מופקע על המעדן החלבי המענג הקפוא הכי לוהט לקיץ הקרוב, אנחנו מביאים לכם מתכון אליפותתתת של גלידת קראנץ' בטעם החלב של הקורנפלקס שאתם חייבים להכין!

איך? בקלות! שמנת מתוקה, קורנפלקס הכי פשוט שיש, חלב מרוכז ומחית וניל ולציפוי קראנץ' קורנפלקס המהמם – שבבי דגנים טחונים ושוקולד לבן. מערבבים, מקפיאים,

טובלים בציפוי השוקולד הבהיר עם חתיכות הקראנץ' המהממות ומרכיבים 6 יחידות של ארטיק משגע, מלא בטעמים שמנתיים מעולים, קרירות ממכרת בפה וקראנצ'יות קורנפלקסית מהממת שהילדים יתעלפו עליה, וגם אתם.

ספר המתכונים של עדן רווח שלום

מתכון לגלידת קראנץ בטעם חלב
צילום: עדן רווח שלום

אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!

דרגו את המתכון כאן

אז איך מכינים? הקליקו לסרטון הכנה:

מתכון גלידה קראנץ' בטעם חלב

מתכון גלידה קראנץ בטעם החלב של הקורנפלקס

מתכון אליפותתתת שאתם חייבים להכין!
ציון 4.67 על ידי 6 דירוגים
לדרג
באדיבות: עדן רווח שלום

ציוד

תבנית ארטיקים
מיקסר

המצרכים

  • שמנת מתוקה 38% (600 מ"ל )
  • קורנפלקס (50 גרם)
  • חלב מרוכז (150 גרם)
  • מחית וניל (מעט)

לקראנץ קורנפלקס:

  • קורנפלקס (50 גרם - טחון לאבקה)
  • שוקולד לבן (70 גרם)
  • שמן (10 מ"ל )

לציפוי:

  • שמן (20 מ"ל )
  • שוקולד לבן
  • קורנפלקס

אופן ההכנה

  • מערבבים את השמנת המתוקה + הקורנפלקס ומשרים בקירור למינימום 6-7 שעות - אפשר להכין גם בלילה קודם.
  • לאחר ההמתנה בקירור מסננים את התערובת בעזרת חיתול טטרה נקי (כמובן שכמות השמנת קטנה יותר לאחר הסינון וזה בסדר).
  • לאחר הסינון תכניסו את הקערה למקרר על מנת שהשמנת תישאר קרה.

להכנת הקראנץ קורנפלקס:

  • ממיסים את השוקולד הלבן + השמן בפולסים במיקרוגל עד לקבלת המסה מלאה.
  • מערבבים יחדיו עם הקורנפלקס הטחון.
  • משטחים את הרצועה על נייר האפייה ומכניסים להקפאה.
  • לאחר ההקפאה וסמוך להרכבה קורצים בעזרת חותכן/חותכים בעזרת סכין.

הכנת הגלידה:

  • מקציפים את השמנת שסיננו למרקם יוגורט עם נגיעת מחית וניל (ממש מעט על מנת שלא ישתלט על הטעם).
  • מכניסים את החלב המרוכז וממשיכים להקציף עד לקבלת מרקם מעט סמיך.

הרכבה:

  • יוצקים לתבניות הגלידה מעט מתערובת הגלידה.
  • מכניסים את מקלות העץ לתבנית ומעל מניחים את קראנץ הקורנפלקס שחתכנו.
  • מעל שכבה נוספת של גלידה עד לסוף גובה התבנית.

לציפוי:

  • לאחר שהגלידות קפאו לחלוטין ממיסים בפולסים במיקרוגל את השוקולד והשמן עבור הציפוי.
  • לאחר שהמסה בוחרת את הקורנפלקס, מערבבים ומצפים את הגלידות.

הערות וטיפים

*אני השתמשתי בקורנפלקס מיני וממש אהבתי את התוצאה אבל אפשר להשתמש גם בקורנפלקס רגיל.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

מתכון לגלידת קראנץ בטעם חלב
צילום: עדן רווח שלום

 


רק עוד דבר אחד אחרון!

מתכון גלידה קראנץ'

שבועות? אירוח חלבי? כל הפינוקים החלביים שתדמיינו – עלינו!

עוד מתכונים מעניינים באתר

 

Similar Posts

2 Comments

כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

ניסית את המתכון? איך יצא?