עוגת טירמיסו קלאסי משובחת
מתכון קליל וברור שכל אחד יכול להכין. מורכבת משכבות ביסקוויטים במלית קרם עם קקאו משדרג מעל.
קפה איכותי, מסקרפונה עשירה, ובישול עדין, והדרך שלכם רציפה לטירמיסו חלומי.
עוגת טירמיסו מהממת וטעימה בטירוף שמכינים ללא ביצים במתכון קליל וברור שכל אחד יכול להכין.
מורכבת משכבות ביסקוויטים במלית קרם מלטף את הפה, עם פיזור קקאו משדרג מעל.
הכי מתאים לקינוח מושלם לאירוח או לילדים שרעבים למשהו מפנק ומתוק.
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם!
אז איך מכינים?
עוגת טירמיסו קלאסי משובחת
מתכון קליל וברור שכל אחד יכול להכין. מורכבת משכבות ביסקוויטים במלית קרם עם קקאו משדרג מעל.
לדרג
ציוד
תבנית עגולה קפיצית 26
כוס חד פעמית לשתייה קרה
המצרכים
- ½1 חבילות ביסקוויטים (בחבילה יש 2 שרוולים)
- ¼ כוס מים (רותחים)
- 2 כפות קפה מגורען
- ¾ כוס מים (קרים)
- ליקר (למי שאוהב )
לקרם:
- 2 מיכלי שמנת מתוקה (500 מ"ל)
- 1 כוס חלב
- ½ כוס סוכר
- ½1 חבילות פודינג וניל (120 גרם)
- 1 חבילה גבינה לבנה 5% (500 גרם)
- 500 גרם גבינת מסקרפונה
אופן ההכנה
- נמיס את הקפה במים הרותחים ואז נוסיף את המים הקרים. בזה נטבול את הביסקוויטים.
להכנת הקרם:
- נקציף את השמנת עם החלב, הסוכר, והפודינג לקצף יציב.
- ננמיך למהירות נמוכה ונוסיף את הגבינות.
להרכבת העוגה:
- נטבול לשנייה קצרה רק צד אחד של הביסקוויטים ונסדר אותם בתבנית (אם צריך שוברים לפי הגודל הרצוי).
- על שכבת הביסקוויטים נשים חצי מקרם הגבינה.
- שוב נטבול ביסקוויט לשנייה בקפה ונסדר גם על הקרם.
- את החצי השני של הקרם, נשים בשקית זילוף עם צנטר חלק, או בלי צנטר בכלל, ונזלף את הקרם מעל הביסקוויטים.
- נשים בהקפאה לכמה שעות.
- נוציא ונפזר מעל העוגה את הקקאו, ואז נשים במקרר.
- מי שאוהב יכול להשאיר בהקפאה ו-20 דקות לפני הגשה להוציא אותה ולהפשיר.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
רק עוד דבר אחד אחרון!
עוגת טירמיסו
יום הולדת? חג ושמחה? או שיש אורחים בדרך וסתם בא לכם להרשים?
עוד מתכונים מעניינים באתר
- קינוחי כוסות פררו רושה
- אסאדו בתנור קל ומרשים
- עוגת מספרים ליום הולדת
- עוגת אלפחורס מרשימה במיוחד
- חלת מפתח לסגולה ובריאות
- מתכון אוזני המן מנצח
בא לכם עוד? עשרות מתכונים חגיגיים מושלמים מחכים לכם – עכשיו באתר!
מקור: עוגת טירמיסו מתכון מאת: חני קונאשוילי
שלום,
מסקרפונה,500 גרם או 250 גרם?
לא ברור מרשימת המרכיבים.
היי עדינה,
מתנצלים על הבלבול, הכמות היא 500 גרם מסקרפונה.
בהצלחה ושבת שלום 🙂