מאפה גבינות ועגבניות ללא גלוטן
שבועות בפתח והנה לכם עוד מתכון מושלם שיתחיל לכם את החג כמו שצריך - מאפה גבינות קל ובריא עם טעם נדיר

שבועות בפתח והנה לכם עוד מתכון מושלם שיתחיל לכם את החג כמו שצריך – מאפה גבינות קל ובריא עם טעם נדיר המשלב נגיעות קלות של עגבניות למראה קסום וטעים.
מאפה גבינות ועגבניות ללא סוכר וללא גלוטן בעטיפה חיצונית פריכה וזהובה שמזמינה את כולם לתת עוד ביס ועוד ביס!


מאפה גבינות ועגבניות ללא גלוטן
שבועות בפתח והנה לכם עוד מתכון מושלם שיתחיל לכם את החג כמו שצריך - מאפה גבינות קל ובריא עם טעם נדיר
לדרג
ציוד
תבנית מאפניס / תבנית צורות
המצרכים
- קמח שקדים (160 גרם )
- גבינה קוואטרו פורמאג'י של גד 26% שומן (100 גרם )
- מלח (קורט )
- 1 חלבון ביצה (L)
- חומץ תפוחים (25 מ"ל )
- שמן זית (40 מ"ל )
לממרח עגבניות:
- 1 כף שמן זית
- בזיליקום טרי (לפי הטעם)
- 4 עגבניות שרי (חתוכות לחצאים)
- 1 שן שום
- מלח (קורט)
- עשבי תיבול (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- נניח בקערה את המרכיבים היבשים ואז את הנוזלים.
- נערבב עד לקבלת תערובת אחידה שאותה נניח בצד עד להכנת ממרח העגבניות.
הכנת ממרח עגבניות שרי:
- נשים במחבת כף שמן ונטגן שן שום כתושה.
- נוסיף את העגבניות +עלי בזיליקום +עשבי תיבול +מלח לא חובה.
- נטגן עד לאידוי כמעט של כל הנוזליים (אבל לא לייבש לגמרי).
המשך הכנה:
- את הממרח עגבניות שהכנו נוסיף לבצק שלנו ונערבב טוב טוב עד לקבלת תערובות שהתמזגה בשלמות עם ממרח העגבניות.
- נכניס לתבנית מאפניס או כל תבנית צורות שיש ברשותכם.
- לחמם תנור על חום של 180 מעלות ולאפות למשך 25 דקות או עד להזהבה קלה.
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.
שאלות נפוצות: מאפה גבינות
אפשר להכין ולהקפיא מבלי שהטעמים ייפגעו? אישית לא מקפיאה אף פעם לא מתחברת לטעם אחרי הפשרה לא יודעת להגיד לך מה יקרה. |
למה צריך להוסיף את חומץ התפוחים? עוזר למרקם אוורירי של המאפה אפשר גם בלי אם את לא מתחברת. |

רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…
עוד מתכונים מעניינים באתר
צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר!
מקור: מאפה גבינות מתכון מאת: שרית ברסקה