קרקר קראנצ’י מושלם ללא סוכר וללא גלוטן
הכי בריא, הכי טעים – מתכון לקרקר הכי מושלם בעולם שמכינים ללא סוכר וללא גלוטן ובלי טיפת קמח, ותמיד מקבל קראנצ'יות מפתיעה שתשאיר אתכם מכורים לעוד ועוד.
קרקר מושלם קרנצ'י ללא סוכר וללא גלוטן

הכי בריא, הכי טעים – מתכון לקרקר הכי מושלם בעולם שמכינים ללא סוכר וללא גלוטן ובלי טיפת קמח, ותמיד מקבל קראנצ'יות מפתיעה שתשאיר אתכם מכורים לעוד ועוד.
סטארט אפ מדהים וכשאפשר להכין אותם בקערה אחת ובלי יותר מדי בלאגן במטבח, הם במהירות יקבלו מקום של כבוד אצלכם במטבח!
[button color="grey" size="medium" link="https://metukimil.co.il/tag/שרית-ברסקה" icon="" target="false" nofollow="false"]ספר המתכונים של שרית ברסקה [/button]


קרקר מושלם קרנצ'י ללא סוכר וללא גלוטן
ציוד
המצרכים
- ½ כוס זרעי פשתן טחון
- שומשום (50 גרם )
- פרמזן מגורד (25 גרם )
- 1 כף חמאת בוטנים
- 1 ביצה
- 2 כפות פסיליום
- 2 כפות שמן זית
- ½ כוס מים
- מלח (קורט)
- פלפל שחור (מעט)
- טימין (לפי הטעם)
- צ'ילי (לפי הטעם)
- טוסקנה (לפי הטעם)
- קצח כמון שחור (לפי הטעם)
אופן ההכנה
- נשים הכול בקערה ונערבב לתערובת אחידה.
- על תבנית נניח נייר שאותו נשמן מעט.
- נשפוך את התערובת למרכז התבנית עם מרית רטובה מעט נתחיל לשטח לצורה מלבנית לשכבה דקה .
- נחמם תנור על חום של 170 מעלות ונאפה למשך כ-30 דקות או עד להתקשות של הקרקר אבל לא לשרוף אותו.
- נוציא ונחתוך ונחכה שיתקרר.
[adinserter block="4"]
שאלות נפוצות: קרקר ביתי
איך אפשר לעשות פרווה? אפשר לוותר על הפרמזן זה יפגע מעט בטעם להוסיף כף חמאת בוטנים. |
אפשר עם חמאת שקדים במקום חמאת בוטנים? כן אין בעיה. |
אפשר בלי פסיליום? אפשרי עם צ'יה אבל זה מתכון אחר. |
אין לי פרמזן בבית. אפשר גבינה צהובה? גבינה קשה כמו מונצ'גו פוקורינו כל גבינה אחרת תפגע במרקם. |
הבמה כולה שלכם:

"הכנתי את הקרקרים. טעים ופריך!"
אורית עמיקם

"עוד ניסיון מוצלח!"
אילנית חדד
רק עוד דבר אחד אחרון!
המתכון הזה מוכיח שוב את מה שידענו תמיד – אפשר לאכול טוב גם כששומרים על המשקל…
עוד מתכונים מעניינים באתר
צריכים עוד הוכחות? בבקשה עוד מלא מתכונים דיאטטים מושלמים שיעשו לכם טעים – מחכים עכשיו באתר!
מקור: קרקר מתכון מאת: שרית ברסקה
לעוד מתכונים מוזמנים לעקוב גם לפייסבוק ולאינסטגרם.