קישואים ממולאים עם גבינה לארוחת ערב
מתכון קליל של קישואים ממולאים בגבינות טובות. ביס עסיסי, מפנק ומלא בריאות בכמה דקות הכנה

למה באמת כדאי לכם: קישואים ממולאים
- מנה ראשונה מרשימה ויפהפייה, והיא גם דיאטטית!
- ארוחת ערב חלבית נהדרת המשלבת גבינות משובחות קישואים עסיסיים ובריאות בכל ביס
אהבתם את המתכון? ספרו לכולם! דרגו את המתכון כאן
איך מכינים? קישואים ממולאים

קישואים ממולאים עם גבינה לארוחת ערב
מתכון קליל של קישואים ממולאים בגבינות טובות. ביס עסיסי, מפנק ומלא בריאות בכמה דקות הכנה
לדרג
המצרכים
- זוקיני/קישוא
- מעט שמן זית
- מלח
- פלפל.
לתערובת הגבינות:
- 2 כפות שמנת שום שמיר 3% של סימפוניה
- 2 ריבועים של בולגרית 5%
- בזיליקום
- בצל ירוק
- פלפל
- מלח
אופן ההכנה
- לוקחים זוקיני/קישוא פורסים לאורך וצולים על מחבת חמה עם מעט שמן זית, מתבלים במלח ופלפל. מניחים בצד בינתיים ומערבבים את כל מרכיבי תערובת הגבינות.
- שמים על כל קצה של זוקיני כפית גדושה של תערובת גבינות, מגלגלים כמו רול ושמים קיסם שיחזיק
נסית את המתכון ואהבת אותו? כתבו לנו חוות דעת עליו בתגובות למטה ואל תשכחו לדרג אותו! נשמח אם תשתפו אותו עם החברים ובני המשפחה.

רק עוד דבר אחד אחרון!
מקור: חן שובל
מוזמנים לעקוב גם באינסטגרם @crepe_bite